Новини про зірок
Подобається

Оце так так: Дмитро Черкасов розповів усе, що думає про нового Холостяка. Від цих слів ви впадете!

04/09/2017     Автор: Яна Романська
Оце так так: Дмитро Черкасов розповів усе, що думає про нового Холостяка. Від цих слів ви впадете!

Екс-Холостяк Дмитро Черкасов прокоментував вибір нового головного героя проекту, яким став Рожден Ануси, передает Корупція.Стар

Популярне: Він справжній красунчик і росте копією тата!!! Тіна Кароль вразила новою фотографією сина, неможливо відвести очі

Днями стало відомо, хто буде шукати любов на проекті «Холостяк» у восьмому сезоні. Головним героєм шоу став музикант Рожден Ануси(Rozhden).

Творчість Народжена добре відомо шанувальникам українського шоу-бізнесу. Кожна його пісня — це сповідь, неприкрита біль або щастя, надрив і визнання в глибоких почуттях. Рожден Ануси увійшов в ТОП-12 найвідоміших холостяків України за версією Viva!

Вибір нового Холостяка активно обговорюють в мережі шанувальники проекту. Не залишився байдужим і колишній Холостяк Дмитро Черкасов. На своїй сторінці в соцмережі спортсмен висловився про народження, давши йому невеликі настанови і залишивши побажання.

21295064_209042552961920_4053162372401987584_n

«Ну що, ось він 8-й щасливчик! Бажаю тобі удачі з вибором і не втратити себе! Море емоцій, пристрасті і щоб ти зустрів ту саму улюблену! »- написав Дмитро під фото нового Холостяка.