Новини про зірок
Подобається

На край світу! Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян відправились у дивовижну подорож(ФОТО)

22/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
На край світу! Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян відправились у дивовижну подорож(ФОТО)

Найромантичніша пара України Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян відвідали Португалію. Крім концерту, який був основною метою поїздки, пара встигла помандрувати, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


"У Португалії я була вдруге, хоча таке враження, що вперше, — ділиться враженнями Тоня Матвієнко. — Ми спеціально обрали такий маршрут, щоб я побачила щось нове. Сподобалося, що поїздка була спонтанною. Арсен запропонував поїхати до його друга дитинства , я відразу погодилася ".

"Я 5 років не бачився зі своїм другом Сергієм, — розповів Арсен. — Тому ми вирушили до нього в гості. Португалія — ​​дивовижна країна. Перший день провели в національному парку Peneda-Gerês. Сергій знає мою любов до водоспадів і знає, що я Не проти пострибати зі скель у воду. Увечері показав нам озеро, на якому вони відпочивають сім'єю, і ми разом трохи поплавали ".

Далі пара вирушила в Лісабон, де Тоня і Арсен встигли прогулятися по місту і виступити в клубі "Bolero". А вже вранці закохані відправилися до океану.

"Я був щасливий, як дитина, — розповідає Арсен Мірзоян. — Природа неймовірно красива. Поплавати зважився тільки я, але зафіксувати на фото це не вдалося, тому що хвилі такі потужні, що більше хвилювалися нема за фотоапарат, а за його власника. Почали з селища Sintra, закінчили на самому краєчку Європи. Ну як же не зустріти захід сонця на Cabo da Roca ".

"Дійсно, природа — це щось неймовірне, — каже Тоня. — Те гори, то пустеля, то теплі озера, то холодний океан. Ніколи не бачила лісу евкаліпта … А які враження від скелі біля океану!".

IMG_3052(1) IMG_3061(1) IMG_3154(1) IMG_3303(1) IMG_3805

 

Амазонка ??#тоняматвієнко #тоняматвиенко #португалія #португалия #gerês #portugal

Публикация от Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)