Плітки
Подобається

Що з нею??? Ольга Фреймут стала копією своєї старшої доньки, ви будете в шоці

21/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Що з нею??? Ольга Фреймут стала копією своєї старшої доньки, ви будете в шоці

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут нещодавно втретє стала мамою, народивши донечку Євдокію наприкінці червня, однак вже зараз зіркова мама повернулася до роботи, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так несподіванка!!! Зірка каналу «1+1» вийшла заміж за скандального бізнесмена, ви впадете, коли дізнаєтеся його ім’я

Так, минулого тижня стало відомо, що Ольга покидає "1+1" і повертається на "Новий канал", звідки починала свою кар'єру і де зараз керує її чоловік Володимир Локотко, а вже днями у Інстаграмі зіркової матусі з'явилося перше фото зі знімального майданчика.

Над якою саме програмою працює зараз Ольга — невідомо, хоча у мережі й з'являлись чутки, що Фреймут стане директоркою у шоу "Від пацанки до панянки", — до слова, саме це шоу обожнює старша донька ведучої — Злата Мітчелл.

На фото, яке Фреймут виклала у мережі, вона позує у сукні кольору хакі і дивиться повз камеру. У коментарях шанувальники відмітили, що зіркова матуся надзвичайно схожа з донькою Златою і виглядає немов її сестра-двійник.

4336_ofr