Плітки
Подобається

У відчаї! Анна Семенович звернулася до фанатів з шокуючим проханням

19/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
У відчаї! Анна Семенович звернулася до фанатів з шокуючим проханням

Популярна співачка Анна Семенович засмучена деякими подіями у своєму житті, тому звернулася за допомогою до своїх шанувальників. Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, передає Корупція.Стар.

Популярне: Незвична поза… Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

“Я трохи засмучена. Моя пісня “Хочу бути з тобою” без вашої підтримки опускається вниз в таблиці Золотого грамофона на Русском радио“, – пояснила причину своїх переживань колишня солістка групи “Блестящие“.
Анна попросила своїх відданих фанатів проголосувати за її композицію, щоб поліпшити позиції в чартах, і тоді її уїкенд наповниться ще більшою кількістю позитивних емоцій.

Не забула 37-річна красуня побалувати передплатників черговим фото, де, як завжди, постала у привабливому образі, демонструючи сексуальні ноги.

Фоловери в коментарях написали, що завжди намагаються допомогти Ганні, в тому числі і своїми голосами, що і на цей раз роблять активно. Проте більшість відгуків були присвячені видатній зовнішності Семенович, про яку складено чимало легенд і яка звела з розуму вже цілу армію чоловіків.

Дорогие мои, сегодня наша долгожданная пятница и я наконец встречусь со своими друзьями ??? Но я немного расстроена ? Моя песня «Хочу быть с тобой» без вашей поддержки опускается вниз в таблице Золотого граммофона на Русском радио ? У меня к вам огромная просьба, мои любимые ПОЗИТИВЩИКИ, поддержать нашу песню голосованием ?? и тогда мои выходные будут ещё счастливее и надеюсь ваши тоже ❤️ Спасибо и очень жду ваш голос ❤️. Надо сделать всего пару действий ? 1. Перейти по ссылке в профиле. 2. Поставить галочку напротив песни «Хочу быть с тобой» и нажать на кнопку «Голосовать» Это действие можно повторять раз в день ? #хочубытьстобой #золотойграммофон #русскоерадио #голосуем #анясеменович #скоропремьераклипа #помощьдрузей #позитивщики❤️❤️❤️

Публикация от Анна Семенович (@ann_semenovich)