Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 27 серпня

16/08/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 27 серпня

Овен

Поспішність або не дипломатичність при зверненні в урядові установи, громадські організації, або керівництва може негативно позначитися на просуванні до мети. Будьте уважні в комерційних операціях, при роботі з документами і цінними паперами.

Телець

Сприятливий, особливо для чоловіків Тельців, які займаються комерційною діяльністю. Посилюються аура, здатності до досягнення намічених цілей, діловитість. Жінки Тельці можуть бути обмануті в комерційних операціях. Відкладіть великі покупки. Намагайтеся також уникати в цей період скупчення людей та не відвідувати громадських місць.

 Близнюки

Можливо, сьогодні вам доведеться активно відстоювати свої життєві принципи, авторитет або погляди, інакше хід подій зміниться не на вашу користь. Досить імовірно, що жінок Близнюків чекає нове захоплення, в зв'язку з чим можливі серйозні зміни в особистому житті. У чоловіків Близнюків не виключені несподівані повороти в долі або перешкоди у сфері професійної діяльності, які потребуватимуть коригування планів або перегляду ставлення до оточуючих.

 Рак

Неправдиве повідомлення, неправильна оцінка ситуації або необачні обіцянки можуть призвести до ускладнень в роботі або в особистому житті. Відкладіть намічене справа – хто намагається влаштувати вам пастку.

 Лев

Напружений день. Сьогодні не призначайте ніяких ділових зустрічей або любовних побачень, тому що буде надзвичайно важко прийти до спільної думки і згоди з принципових питань. Несприятливий день для Львова, зайнятих у сфері обслуговування. Буде складно уникнути помилок, поліпшити фінансове становище або вдало завершити розпочату справу. Левам бізнесменам доведеться переглянути плани або змінити пріоритетні напрямки.

 Діва

Суперечливий день, що вимагає рішучих дій, завзятості в досягненні мети, подолання перешкод. З-за можливих невдач доведеться відкласти вирішення деяких питань на майбутнє. Успіх у справах обіцяє бути лише гаданим. Не виключені зрада або нетактична поведінка близької людини.

 Ваги

Перша половина дня виявиться сприятливою для вирішення важливих питань, великих придбань, комерційних угод. Однак слід дотримувати обачність і не допускати марнотратства – імовірний обман. У другій половині дня можливі неприємності, які віднімуть у вас багато сил або ґрунтовно зіпсують настрій.

 Скорпіон

Категоричність у судженнях або нестриманість у вчинках, можуть негативно позначитися на відносинах з близькою людиною або призведуть до істотних фінансових втрат. Можливі домашні клопоти або витрати, пов'язані з хворобою родичів або з дітьми. Слідкуйте за прикметами і правильно їх аналізуйте.

 Стрілець

День несприятливий для зустрічей, любовних побачень, сімейних відносин. Спілкування з близькою людиною принесе жінкам Стрільцям засмучення або сльози. Недобросовісне ставлення партнера або взаємне роздратування може призвести до повного розриву відносин. Чоловікам Стрільцям загрожують нервові зриви, наростання внутрішньої напруги або сімейна сварка. Слід уникати різких висловлювань або розмови на підвищених тонах.

 Козеріг

День сприятливий для комерційної діяльності, укладання контрактів і договорів, оформлення паперів. Жінки Козероги в спілкуванні з оточуючими повинні проявляти стриманість і обачність: імовірні таємне недоброзичливість або помилковий рада. Не виключено, що чоловікам Козерогам сьогодні доведеться відправитися у відрядження або тривалу поїздку.

 Водолій

Критичний день, пов'язаний із самозахистом, відстоюванням життєвих принципів і поглядів. Утримайтеся від активної діяльності, фізичних навантажень, прогулянок, нових знайомств. У спілкуванні з далеким оточенням вірогідні інтриги, розчарування, травми. Уникайте темряви і самотності. Спілкування з близькими людьми допоможе знизити негативні тенденції дня.

 Риби

Ділова активність ще не стабілізувалася. У будь-якій справі вам доведеться докладати набагато більше зусиль, ніж зазвичай. Інтриги, заздрість, несподівані перешкоди будуть затягувати здійснення ваших планів. Сьогодні слід дотримуватися обережності і гнучкість. Може виникнути необхідність залучити до своїх планів впливових людей. В цей день не плануйте зустрічей з друзями і не сперечайтеся ні з ким. Другу половину дня присвятіть дому, сім'ї, дітям. У сексуальному плані день обіцяє бути вдалим.