Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 25 серпня

16/08/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 25 серпня

Овен

В цілому ваше матеріальне становище стабілізувалося. Не передбачається великих злетів, але не загрожують і падіння. Грошові надходження не великі, але вам не доведеться витрачати багато зусиль на їх отримання. Сьогодні цілком можливий прийом гостей. Ваша половина буде вами пишатися. Все, за що б ви не взялися сьогодні в плані творчості, може бути реалізовано. Ви можете доставити багато приємних хвилин своїм близьким.

 Телець

Не виключена зустріч зі старими друзями або колишньою любов'ю, але, якщо ви вже маєте сім'ю або супутника, постарайтеся свої ностальгічні настрої звернути на них. Цим ви позбавите себе від можливих неприємностей у майбутньому. Не забувайте про здоров'я. Присвятіть вечір активному відпочинку та підтримання гарної робочої форми.

Близнюки

Зірки попереджають про непередбачені витрати. Постарайтеся бути економними, так як ваші витрати окупляться дуже нескоро. Ви ризикуєте втратити гроші. В цілому ж кінець тижня сприятливий для вашого фінансового становища. Проявиться безліч ваших талантів, у тому числі і організаторський. Дрібні непорозуміння можуть зіпсувати вам настрій. Відпочиньте від похмурих думок, влаштувавши собі невеличке свято.

 Рак

День виключно сприятливий для реалізації задумів по ремонту та благоустрою дому, для різних квартирних клопотів або справ, пов'язаних з землею, будівництвом, проектуванням. Будь-яке вкладення грошей буде вдалим і принесе прибуток. У сім'ї мир і злагоду. День буде сповнений доказів того, що вас люблять. Завдяки збільшеній інтуїції ви зможете вдало спланувати своє життя на найближче майбутнє.

 Лев

Будьте обережні, не приймайте ніяких важливих рішень, почекайте більш підходящого моменту. Фінансове становище знаходиться в нестійкому положенні, і тільки через два дні можна очікувати успіхів у професійній діяльності і завоювання авторитету. Можливо деяке переміщення по службових сходах, але ось в яку сторону – вгору або вниз, це буде залежати тільки від вас. Не забувайте про заздрісників і таємних недругів, здатних на плітки і наговори. Хтось знову намагається доставити вам неприємності.

 Діва

Сімейні проблеми вийдуть на перший план і спричинять додаткові витрати. Ймовірно, вам доведеться витратити сили і час на невирішені проблеми у відносинах або на старі плани і цілі. Деяка метушня у другій половині дня зажадає від вас зібраності і стриманості. Не виключено, що ці клопоти призведуть до нервового зриву.

 Ваги

Несприятливий день. Сьогодні краще бути максимально стриманим і в будь-якій ситуації зберігати самовладання, так як справи зажадають від вас максимальної віддачі. Ваші емоційність і чуттєвість в сексуальній сфері можуть обернутися сварками або нереалізованістю бажань. Слідкуйте за здоров'ям. Можливе ускладнення хронічних захворювань.

 Скорпіон

Вдалий день для підприємців і бізнесменів. Удача сама пливе до них в руки. Головне – не упустити свій шанс. Однак зірки попереджають, що сьогодні можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям. Може бути, доведеться навіть звернутися до фахівця. Якщо відчуєте нездужання, не відкладайте візит до лікаря, тому що хвороби не минають самі собою. Не намагайтеся загнати хворобу всередину: наслідки можуть бути непередбачуваними. Сьогодні краще лягти спати раніше.

 Стрілець

Зірки застерігають від активних дій у сфері професійної діяльності. Цей день пов'язаний із перетвореннями космічних енергій, тому може виявитися важким, призвести до небажаних наслідків за вашого бажання йти на поводу пристрастей. Постарайтеся сконцентруватися на позитивних думках, відмовитися від марнославства, егоїзму. Можливо, від вас чекають допомоги співробітники, друзі або родичі. Можуть нагадати про себе незакінчені справи і невирішені проблеми останніх днів.

 Козеріг

Несприятливий день для активних починань і боротьби. Можливо, саме сьогодні вас наздоженуть невирішені проблеми або колишні помилки у справах. По можливості скоротіть спілкування. Вірогідні конфлікти у відносинах з людьми. Слідкуйте за своїми витратами. Заплановані покупки краще відкласти на інший день. У другій половині дня можливі проблеми зі здоров'ям. Рекомендується провести вечір на самоті або в колі близьких. Займіться улюбленою справою, присвятіть залишок дня розваг і відпочинку.

Водолій

Початок дня буде пов'язане з серйозними провокаціями, пригодами або несподіванками, які виявляться далеко не приємними. Чоловікам Водоліям не рекомендується йти на компроміси, робити покупки, рвати папір або рубати дерева, звертатися за допомогою до стоматолога. Жінок Водоліїв зірки попереджають про можливе загострення стосунків у сім'ї або з партнером. Уникайте різких, категоричних висловлювань або розмови на підвищених тонах. Проявіть гнучкість і великодушність: поступіться, не давайте пристрастям захопити вас в конфлікт, наслідки якого можуть зруйнувати сформовані стосунки.

 Риби

Ймовірно, сьогодні позначаться результати минулих зусиль у сфері професійної діяльності. Однак попереду вас чекає ще багато перешкод і перешкод. Існує ймовірність, що сьогодні чоловіки риби зможуть реалізувати давню мрію. Підвищена активність приверне симпатії оточуючих. Уникайте зайвої впертості і брутальності. Жінкам Рибам загрожують нервові зриви або перевтому. Можливі головний біль, печаль чи невдоволення собою. Слідкуйте за станом дихальних шляхів.