Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 21 серпня

16/08/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 21 серпня

Овен

Труднощі і перешкоди, які стоять на вашому шляху, скоро будуть подолані. Сміливо рухайтеся вперед: чим далі ви просунетеся, тим легше буде йти. Підтримка може прийти з абсолютно несподіваного боку. Не відмовляйтеся від допомоги, якою б незначною вона вам не здавалася. Не забувайте і про власне здоров'я.

Телець

Проблеми у фінансових питаннях тимчасово відступлять, проте зірки вказують, що скоро вас чекають великі витрати: родичі чи друзі попросять вас про допомогу. Не відмовляйте – відмова викличе помітну тріщину у ваших відносинах, – і не відкладайте справу в довгий ящик. Уникайте конфліктів з начальством.

Близнюки

Зверніть увагу на ваше здоров'я і здоров'я близьких. Існує ймовірність захворювання або травми. Можливі безпричинні зміни настрою, занепад душевних сил. Повноцінний відпочинок на свіжому повітрі, спілкування із друзями й гарний сон допоможуть зняти напругу. В спілкуванні з людьми виявляйте стриманість, не наполягайте на своїй точці зору. Вас чекає сюрприз: будьте готові до приємної звістки.

 Рак

У цей день ви зможете обійти будь-які гострі життєві кути, але даремно ризикувати не варто. Ваша половина може виявити до вас підвищену увагу. Можливо, суспільство близької людини допоможе вам відволіктися від неприємностей і повернути собі гарний настрій. Існує ймовірність нових знайомств, які можуть розвинутися в міцні дружні відносини.

 Лев

Зірки радять направити все ваше завзятість на досягнення матеріальних благ. Вся майбутня тиждень сприятлива у фінансовому відношенні. Залучайте оточуючих до здійснення своїх планів і проектів. Не відмовляйтеся від нових знайомств. Заплановані зустрічі, переговори або поїздки пройдуть вдало. День обіцяє бути яскравим і незабутнім. Легкість та невимушеність в спілкуванні допоможе вам поліпшити відносини з начальством. Але не переоцінюйте свої сили і можливості, вони не безмежні.

 Діва

Цей день обіцяє бути успішним: не буде ніяких перешкод, неприємності обійдуть вас стороною, вийде все, що ви намітите. Жінки зможуть вельми ефективно проявити свої таланти та здібності. Вірогідні нові захоплення або легкий флірт. Однак зірки попереджають: не проявляйте свої емоції занадто бурхливо – зав'язавшийся роман може принести вам багато прикрощів.

 Ваги

Можливий інтерес до містичних вчень, філософії, класичної літератури. Прекрасний день для творчості. Не випускайте ініціативу зі своїх рук, не чекайте допомоги з боку рідних і близьких – робіть все переважно самі. Уважно поставтеся до свого здоров'я. До вечора головний біль може вивести вас із ладу, а тому краще відпочиньте; відмовтеся від візитів і не запрошуйте гостей. Приділіть час дітям. Вони потребують вашому спілкуванні.

 
Скорпіон

Раніше можуть виникнути невеликі проблеми зі здоров'ям. Можливе легке нездужання, втома або головний біль. Відмовтеся від фізичних навантажень. Уважно поставтеся до живлення: обжерливість і вживання спиртних напоїв можуть згубно позначитися на вашому самопочутті.

 Стрілець

Ваші старанність і працездатність принесуть свої плоди. Цінні поради, ефективні підказки, підтримка партнерів, а також минулий досвід допоможуть вам уникнути помилок. До кінця тижня ваш енергетичний потенціал значно зріс, і вам вдасться використати свої здібності для самовираження та поліпшення матеріального добробуту. У сексуальній сфері наразі не передбачається жодних змін. Ніщо не буде відволікати вас від професійної діяльності. Однак не треба ставити перед собою глобальні завдання.

Козеріг

Дрібні неприємності можуть зіпсувати вам настрій. Постарайтеся стримати помисливість, і все владнається. Сьогодні посилюються дар передбачення і інтуїція, але необхідні стриманість і такт у спілкуванні. Пам'ятайте, все одне необережне слово може стати причиною багатьох неприємностей. Особисті відносини порадують вас своєю відвертістю і теплотою. Зростуть ваші енергія, особиста чарівність, шарм. Не виключено, що ви зустрінетеся зі старими знайомими. Постарайтеся не втрачати голову.

Водолій

Сприятливий день для початку нових справ, створення довгострокових планів, проведення зустрічей. Особливо це відноситься до людей, які працюють в сфері торгівлі і бізнесу. Можлива невелика прибуток або вигідна покупка. Будь-яке починання згодом принесе гарні результати. Але не варто ризикувати і ставити все на кін. Важливі обачність і обережність, оскільки у вашому житті намічається виток на інший рівень розвитку, до нових справ і планів.

 Риби

В емоційному плані день обіцяє бути дуже суперечливим. Ймовірні напади дратівливості або нервові зриви. У кращому випадку ви спробуєте реалізувати найсміливіші з своїх ідей за принципом «з головою у вир», у гіршому – внутрішній розлад з самим собою призведе до конфліктів у сім'ї. Не поспішайте сваритися з близькими людьми. Постарайтеся уникати вибухонебезпечних ситуацій, з'ясування відносин, так як це безплідне заняття, яке ні до чого доброго не призведе і тільки грунтовно вас вимотає.