Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 21-27 серпня

16/08/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 21-27 серпня

ОВНИ. Руйнування багатьох планів створить негативну атмосферу. Налаштуйтеся на виконання буденних справ, рутинної роботи, яка вимагає старанності, концентрації сил, уваги і скрупульозності. Пригод на стороні не шукайте, зміна обстановки в пошуках вражень, порожні не по темі розмови тільки нашкодять, зіпсують репутацію. Уникайте конфліктів (особливо з начальством) приборкайте амбіції і заховайте подалі виховно – ідеологічний "напилок", розбиті відносини несуть фатальні наслідки. Кожен має право на власну точку зору і її слід поважати. Людей переробити неможливо, до них можна лише пристосуватися.

Контакти з Козерогами, Стрільцями необхідні.

ТЕЛЬЦІ. Як гармонізувати творче і матеріальне, реалізувати цікавий проект і отримати хороший прибуток? Питання складне для вашої практичної натури, але вирішуване, якщо це стосується професійної самореалізації. Тут ви оригінал і повинні докласти максимум зусиль, навіть якщо заплатять менше. Не прагніть стригти людей під власну гребінку. У кожного своя правда.

Сумлінно виконуйте взяті зобов'язання, якщо шлюбні відносини дихають на ладан через дисгармонію поглядів, дефіцит грошей, не сваріться. Їх ніколи не буває достатньо. Затягніть пояси і зміцнюйте союз любов'ю. Це відмінний цемент для ідилії у стосунках. Більше спілкуйтеся з Дівами.

БЛИЗНЮКИ. Ви дуже гонористі і ризикуєте наламати дров не тільки з домочадцями, але і з колегами по роботі. Приборкаєте джина образ, не згадуйте старе, будьте дбайливим господарем у будинку, тут свято буття. Благовірних гладьте по шерсті, найменше протидія, апломбное поведінку – і союз, який проходить випробування на міцність, може безповоротно зруйнуватися. Партнери вперті, жорстокі і не налаштовані танцювати під вашу дудку. Жінки, уникайте конфронтації, кидаючи виклик своїм чоловікам, граєте з вогнем! Тримайтеся Дів.

РАКИ. Розширюйте коло знайомств, будьте в курсі всіх новин, використовуючи збіг обставин з користю для себе. Відвертими з малознайомими особами не слід, відкривайте потаємні душевні тайники тільки тим, кому щиро вірите, рідним, вони вас люблять. На службі кризовий рубікон, подолавши який, ви усвідомлюєте: щоб уникнути безробіття, потрібно бути як блискучим професіоналом, так і гідним компаньйоном, здатним успішно співпрацювати, і на якого завжди можна покластися. Вас зараз цінують як фахівця вузького профілю і не потрібно хапатися за все підряд. Займайтеся тією справою, де ви не по зубам конкурентам.

ЛЕВИ. Досить дефілювати, приступайте до роботи. На трудовому поприщі потрібна висока ділова майстерність, практичні навички. Раціональний підхід при реалізації ділових проектів, виконанні службових завдань, поліпшення домашнього побуту обов'язкове. Прагніть, щоб гроші не стали яблуком розбрату з оточенням, дружба дружбою, а гроші нарізно. Ви відмінні господарі і розбазарювати на вітер енергію і матеріальні ресурси заради процвітання спільного бізнесу не можна. Догоджати шлюбним супутникам, зараз їм не вистачає вашої любові, що сховалася глибоко в серце, що може відвернути половинку. Жінок це стосується перш за все. Займайтеся оздоровчими профілактиками. Праця і відпочинок слід збалансувати, справі час, а потісі годину. Якщо якась болячка (або оздоровча дієта) заважає розваг, терпіть, так треба, це урок долі. Не уникайте Дів, ви їм потрібні.

ДІВИ. Якщо утриматися від інновацій у професійній сфері не можна, оскільки слід йти в ногу з часом, беріться за рентабельні справи, прийшов час "клепати" гроші, впроваджуючи прогресивні ідеї і технології. Незалежно від посадового статусу, шукайте спільні точки зору в приємних бесідах, тут ваша презентабельність стане благотворним важелем регулювання в службових і фінансових відносинах.

На особистому небосхилі хмари смутку, від домочадців ніякої розради, але сімейна цитадель вам потрібна, тут доля карає "батогом", але за терпіння обдарує "пряником". Тягніть без нарікань цей тягар турбот!

ТЕРЕЗИ. Лінія партизанського фронту проходить через службовий офіс, де вам для збереження репутації не слід інтригувати, маніпулювати думками колег, безцеремонно нав'язувати власні погляди. Ви чарівний сірий кардинал, довірена особа шефа і ця блискуче зіграна роль принесе гарні плоди. Відкритої конфронтації уникайте, нікого не підбиває на авантюри. Займайтеся благодійністю, викорінюйте скупість – і потреба обійде вас стороною. Якщо сімейний борг прив'язав до насидженого місця, а хочеться випурхнути на волю (в подорож), терпите, це доля привчає до вольової дисципліни.

СКОРПІОНИ. Про спокій забудьте. Вас чекає екстрим – стимулятор на шляху до досягнення гармонійних дружніх відносин. Будьте послужливими, піклуйтеся про спільний побутовий і психологічний комфорт, інтимні розваги – обов'язкові в "меню" життєвих задоволень. Втім, "фонтан" особистих бажань буде заблокований через вимоги близьких, рідних. Ризикувати їх благополуччям заради власних примх ви не маєте права. Адже вас люблять і обожнюють, ігноруючи це, ви йдете проти волі Небес. Хоча в підсумку реалізація задумів піде так, як потрібно, хоча і з пробуксовками.

СТРІЛЬЦІ. Кар'єрний (бізнесовий) марафон набирає швидкість, левовової частки сил, творчих ресурсів доведеться кинути в цю сферу. Задайте жару конкурентам – професійна самовіддача окупиться сторицею! Начальство буде в захваті, кадрова цінність зросте. Втім, вище, ніж призначено, не стрибнете. Доля виставила "запобіжники" для вашого ж блага. А хто проігнорує, схопиться з розгону в проблеми, наб'є шишки і зганьбитися, підірвавши славну репутацію. Або захворіє (отримає травму).Не відмовляйте Дівам, ви для них благодійник.

КОЗЕРОГИ. Як скинути окови болячок, які останнім часом вас мучать? Завдання складне, але здійсненне. Причина їх кармічна (багаторічна), пов'язана з особистими амбіціями та бажаннями. Має соматичну природу. Працюйте над системою духовних пріоритетів: що вас максимально окрилює, вселяє гармонію, впевненість, дозволяючи міцно стояти на ногах? На цих цінностях і зосереджуйтеся. А духовні радники-покровителі знайдуться. Якщо ваші дії будуть спрямовані на саморекламу з метою виплеснути на публіку найкраще, поділитися багатим досвідом, знаннями, виступити в ролі справедливого борця за правду – це чудово, ви на правильному шляху.Пресинг з вашого боку Стрільців і Овнів не повинен виходити за моральні рамки.

ВОДОЛІЇ. У палаці вашого щастя дружба зводить стіни, любов – купол, а матеріальні блага є цементом. Чим глибше ви проникаєте в суть того, що відбувається, тим продуктивніше буде результат. Але тільки в стані спокою і гармонії. Поняття "чисті" і "брудні" гроші в бізнесі дуже актуально. Не заплямувати руки неохайними фінансовими маніпуляціями, інтереси компаньйонів – святе. Реалізація кар'єрних устремлінь давно обмежена, тримайтеся за нинішню посаду, якщо здадуть нерви, тим гірше. Втрачати самоконтроль не можна, цей фінішний "поріг" слід проскочити без неприємностей.У дружньому колі спустіння, втім, поруч залишаться тільки ті друзі, які вам потрібні для розвитку. Не жалкуйте про відпрацьований "баласт".

РИБИ. Якщо вас хвилюють партнерські відносини – це чудово. Щоб стати зразковими супутниками, догоджайте, будьте організованими, економними. Якщо виникнуть непорозуміння з близькими, не виносьте сміття з хати! Все, що "твориться" в родині, виставляти напоказ не можна.Якщо глобальні плани зайшли в глухий кут, кар'єра загальмована (зруйнована), а пристрасне "хочу" спалює, не витрачайте марно сил. Пригальмуєте і почекайте до кращих часів. Зараз "стрибка" вгору не буде. Зате усвідомите, наскільки правильно реалізуєте персональну місію на цій землі і де оступилися останнім часом.