Новини про зірок
Подобається

СЕНСАЦІЯ! Софії Ротару зробили пропозицію руки і серця. Хто ж цей сміливець?

12/08/2017     Автор: Яна Романська
СЕНСАЦІЯ! Софії Ротару зробили пропозицію руки і серця. Хто ж цей сміливець?

Відома співачка Софія Ротару нещодавно порадувала шанувальників вражаючою фігурою і відмінним зовнішнім виглядом, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так сміливість!!! Джамала вразила всіх несподіваною витівкою з чоловіком на відпочинку

Ніхто б і не подумав, що цій чарівній жінці вже 70 років. Чи не думає про це і співак Сашко Попов, який зробив Софії на день народження не просто подарунок, а пропозиції — руки і серця.

Неочікувана пропозиція

Свій ювілей Ротару святкувала в Італії з найріднішими їй людьми. Для відпочинку сім'я вважала за краще невелике містечко на півночі Сардинії — Порто-Черво. До речі, на цьому курорті будь-кого не зустрінеш — усі зірки та мільйонери. Кажуть, що Софія Ротару обожнює відпочивати саме в Італії.

Але мова не про це. Найбільшою несподіванкою на дні народження Ротару була пропозиція стати дружиною Саші Попова, який молодший за неї на 33 роки.

Подейкують, що саме цей Попов колись крутив шури-мури і з Тетяною Булановою, яка через нього навіть розлучилася з чоловіком. Але про минуле співак згадувати не любить, каже тільки про Софію.

2

Справжня мрія

«Софія Ротару нікого не може залишити байдужим, тому що вона — справжній вулкан, — заявив нам співак. — А я люблю жінок старшого віку, з голлівудською посмішкою і божевільною енергетикою. Софія Михайлівна — справжня мрія! », — розповідає Саша Попов.

До речі, потенційний чоловік Ротару активно стежить за її життям і коментує мало не кожну фотографію Софії. Різниця у віці його не лякає. Що ж, чекаємо відповіді від співачки разом з Сашком.