Тренди
Подобається

8 ГОЛОВНИХ ТРЕНДІВ ЦЬОГО ЛІТА

11/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
8 ГОЛОВНИХ ТРЕНДІВ ЦЬОГО ЛІТА

Популярні онлайн-платформи Pinterest, Polyvore і Lyst провели аналіз запитів користувачів і визначили 8 трендів, які на піку популярності цього літа, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику

Спідниця з деніму

На зміну рваним джинсам прийшли спідниці з бахромою. На Pinterest запити на спідниці з деніму виросли на 51% в порівнянні з минулим роком, на Lyst — на 46%.

New York str S17 155_0

Гавайка
Гавайські сорочки з яскравими тропічними принтами перестали бути елементом виключно чоловічої моди. Згідно з даними Lyst, в травні було зафіксовано понад 180 тис. Запитів по темі. До слова, якщо не вдається знайти відповідний жіночий варіант сорочки, завжди можна позичити "Гавайка" у бойфренда.

2
злитий купальник
Весняний тренд на боді трансформувався в літній тренд на злиті купальники. На Polyvore запити на них виросли в порівнянні з минулим роком на 25%, на Pinterest — на 143%, на Lyst — на цілих 232%. А після виходу на екрани фільму «Рятувальники Малібу» (2017) головним об'єктом бажання фешіоніста став цельнокроений червоний купальник.

3

клітка гінго
Гінкго, або виші — це дрібна клітка, що складається з двох кольорів, один з яких білий. На Pinterest інтерес до картатим речей виріс на 100%. Instagram заполонили сукні і топи з відкритими плечима, доповнені модним принтом.

4

Millennial pink
Несомненнно, головний колір 2017 року — рожевий. Серед його відтінків особливо виділяється millennial pink, є чимось середнім між бежевим і персиковим. Pinterest зафіксував приголомшливий стрибок інтересу користувачів до речей мілленіальского рожевого кольору — 2400% в порівнянні з минулим роком.

5
Поясна сумка
Поясні сумки родом з 1990-х повернулися в арсенали модниць. Такі підковані в вуличну моду бренди, як Gucci, Balenciaga, Kenzo, Louis Vuitton, Alexander Wang і Supreme, не залишили без уваги цей тренд, представивши свої варіації поясний сумки. Lyst відзначає зростання попиту на аксесуар на 262%.

6

Сумка з соломки
Ще один аксесуар з розряду річного must have — це солом'яний сумка. Тепер таку можна носити не тільки на пляжі, але і в місті. На Polyvore запити зросли на 55%, на Pinterest — на 125%.

7

Слайди з декором
Мінімалізм нині не в моді. Слайди (сандалі без задника на плоскій підошві) повинні бути прикрашені: вишивкою, паєтками, хутром, камінням, помпонами — обмежень немає. 

8