Гороскопи
Подобається

Гороскоп з 14 по 20 серпня

09/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп з 14 по 20 серпня

Овен

Зірки радять поберегти сили і не починати цього тижня нових справ. Приділіть увагу завершенню вже наявних проектів. З 15 по 14 число очікуються приємні зустрічі, які принесуть радість і позитив. Удача на боці терплячих і наполегливих. При належній старанності цей тиждень принесе вам тільки приємні сюрпризи.


Телець

Сприятливий час для освоєння нового. Зміна діяльності, нові захоплення, додаткові курси або тренінги — на цьому тижні Зірки прогнозують легке засвоєння інформації та оволодіння новими навичками. Відновити сили після трудового дня допоможе арт-терапія.

Близнюки

Гороскоп застерігає від зайвої відповідальності. На цьому тижні від вас вимагається старанність, а не командування. Співпраця і позитивне спілкування сприятливо позначиться на майбутній діяльності. Не залишайте без уваги прохання про допомогу, і у важкій ситуації ви також зможете розраховувати на підтримку.


Рак

Зірки негативно налаштовані по відношенню до Ракам. Скористайтеся порадою гороскопу і відкладіть вирішення важливих питань на інший час. Займіться поточними справами, а у вихідні по можливості відпочиньте на природі або в затишному місці невеликою компанією. Скористайтеся змовою на удачу, щоб тиждень пройшов без несподіваних неприємних ситуацій.


Лев

Астрологи рекомендують скласти список необхідних справ на тиждень і намагатися їх виконати. Відволікатися від наміченого не слід, інакше є можливість втратити значуще. Розлад в особистих відносинах можливий у разі небажання йти на компроміси. Слідкуйте за тим, що говорите, і не зациклюйтеся на поганому. До кінця тижня ситуація зміниться і надасть можливість додаткового заробітку.


Діва

Тиждень для Дів буде відрізнятися нервозністю і дратівливістю. Якщо ви відчуваєте необхідність побути на самоті — знайдіть таку можливість. Зняти стрес і заспокоїти нерви — ваше головне завдання. Погіршується погода і життєві негаразди можуть підштовхнути до необдуманих вчинків. Виправити ситуацію допоможе віра в себе і оптимізм.

Ваги

Терезам в кінці тижня Гороскоп радять відпочити від виснажливої роботи і розвіяти втому в колі друзів. Підвищити енергетику і повернути гарний настрій допоможуть також вечірні прогулянки на свіжому повітрі і відвари трав. Душевні розмови з близькими людьми заповнять недолік уваги і повернуть впевненість у свої сили.


Скорпіон

Скорпіонам астрологи рекомендують задуматися про додаткові джерела доходу. Цей тиждень сприятливий для реалізації сміливих ідей та отримання фінансування. Від далеких поїздок краще утриматися і, якщо це можливо, не перестаратися з розвагами. Вони будуть відволікати від наміченої мети і результат може виявитися нижче того рівня, який ви запланували. Заручіться підтримкою самих близьких людей, і удача буде на вашому боці.


Стрілець

Гороскоп радить Стрільцям задуматися про здоров'я і підтриманні організму в тонусі. У період епідемій вони схильні до вірусних атак. Для підвищення імунітету побалуйте себе смачним зігріваючими напоями. Вихідні дні сприятливі для фізичної активності. Не лінуйтеся, і ваш організм скаже вам спасибі.


Козеріг

Тиждень обіцяє бути щедрим на подарунки долі. Не відмовляйте просити допомоги і добро повернеться до вас. Зірки радять утриматися від різких висловлювань і не вступати в конфлікти. Цей тиждень сприятливий для розслаблюючих вечорів і душевних розмов. Робочі моменти погоджуйте з керівником — він допоможе вибрати правильну тактику.


Водолій

Водоліям з 14 по 16 число слід бути уважними до пропонованим вимогам. Неприємних ситуацій вдасться уникнути при вдумливому підході до виконання справ. Любовні та сімейні стосунки на піку активності. Домочадці будуть радувати гарним настроєм та приємними сюрпризами. Друга половина тижня на думку астрологів обіцяє нові відносини одиноким людям, які шукають другу половинку.


Риби

Астрологи не рекомендують експерименти на прийдешний тиждень. По можливості відкладіть і зміни зовнішнього вигляду. Початок тижня присвятіть домашнім клопотам і приведення житла в порядок. Середина тижня підходить для розбору документації. У вихідні Зірки сприятливо впливають на кулінарні здібності. Спробуйте приготувати що-небудь незвичайне.