Новини про зірок
Подобається

Дві сторони однієї «популярності»: Сергій Притула показав зворотній бік любові фанатів

09/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дві сторони однієї «популярності»: Сергій Притула показав зворотній бік любові фанатів

Стосунки між артистом та глядачем не можуть бути односторонніми, як не буває футболу з грою в одні ворота, передає Корупція.Стар.

 

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику

Успішна кар’єра будь-якої публічної особи не може відбутися без прихильників. І абсолютно не важливо, хто це буде: попсовий співак, шалений рокер чи гуморист, адже артист і глядач дуже залежні один від одного.

Принаймні, такої позиції дотримується український шоумен та волонтер Сергій Притула.

Він запевняє, що сподобатися людям та знайти публіку – не таке вже й легке заняття, а головний показник перших променів слави не у численній рекламі чи фан-клубах у мережах: достатньо подивитися, чи повертаються на ваші концерти хоча б іще раз.

Проте навіть відома багато років поспіль зірка сцени може випадково, іноді ненавмисне розчарувати свою аудиторію:

“Глядач, за умови, що Артист викладається на всі 100%, відповідає взаємністю, щоб у Артиста було бажання ще раз повернутись до Глядача у те чи інше місто. Іноді Артист розчаровує Глядача. У більшості випадків це не стосується, власне, роботи Артиста на сцені. Зазвичай, розчарування викликає зворотній бік медалі: особисте життя, публічні висловлювання, неспівпадіння чи відсутність позиції по суспільно важливих темах”.

Стосунки між артистом та глядачем, як вважає Притула, не можуть бути односторонніми, як не буває футболу з грою в одні ворота.