Тренди
Подобається

Модні зачіски з косами 2017: кращі варіанти на кожен день

06/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Модні зачіски з косами 2017: кращі варіанти на кожен день

Зачіски з косичками, здається, ніколи не вийдуть з моди. З варіантами плетіння можна експериментувати нескінченно, створюючи то легкі буденні варіанти, то суворі офіційні, то вигадливі вечірні та навіть весільні образи, передает Корупція. Стар.


Ми підібрали для тебе найкращі зачіски з косами на кожен день, які дуже актуальні в 2017 році.

дві коси

a8c42996d59fd3c3165e1fdbe4ee779c

Double braids
Нині популярні найрізноманітніші зачіски з кіс, але самим безпрограшним варіантом в цьому році є дві косички. Це можуть бути риб'ячі хвости, популярні датські коси або стильні французькі — в будь-якому випадку, така зачіска буде виглядати по-дитячому грайливо і трохи кокетливо.

Для офісних буднів затягни коси тугіше і ретельно зачеши волосся зверху — це додасть образу строгості. Якщо ж тобі належить вечірка або похід на концерт, навпаки, зроби коси вільними і додай в образ недбалості, випустивши пару прядок в особи.

Хіпі-стиль

KH______________bl

Хіпі-стиль
Розпущене волосся і дві тоненьких косички у особи — просте і романтичне рішення, яке асоціюється з духом свободи і природною чистотою. Ідеальний варіант для фестивалю або прогулянки з подружками / бойфрендом. Підійде як для власниць довгого волосся, так і в якості зачіски з косичками на коротке волосся.

«Коса спросоння»

Kosa_sprosonya__

«Коса спросоння»
Підкорювати серця в цьому році стилісти-перукарі радять зачіскою у вигляді романтичної недбалої коси на довге волосся. Така коса повинна створювати враження, ніби ти заснула з косою на голові, а вранці було лінь щось переробляти. Або що ти довго бігала по ромашковому полю, а вітер безтурботно грався твоїм волоссям. Однак над ефектом максимальної легкості і натуральності такої зачіски доведеться попрацювати.

як заплести косу в стилі дівчини Вікторіанської епохи?

_____bl

Отже, як заплести косу в стилі дівчини Вікторіанської епохи?
Для початку виділи центральну зону росту волосся і вибери з неї маленькі пасма в довільному порядку. Злегка завей їх плойкою і роздягли по проділу. Великі пасма у особи зверни в джгути, перетягни їх назад, зафіксуй з кожного боку за допомогою невидимок і скропи фіксуючим спреєм. Тепер берися до плетіння коси, починаючи з ділянки під шпильками. Чи не затягуй туго — нехай коса буде вільною і невимушеною. Закріпивши кінець гумкою, розправ кожен відділ коси пальцями, щоб зачіска виглядала об'ємніший.

Французькі косички на потилиці, зібрані в пучок

Fa______zhg__b______________bl_Dior

Французькі косички на потилиці, зібрані в пучок
Останнім часом французькі коси можна було не раз побачити на модних подіумах. Так, на показі Christian Dior весна-літо 2017 Гвідо Палау «поворожив» над образами моделей, заплітаючи дівчатам по 3-4 стрункі французькі косички на потилиці, які зверху збиралися в пучок. В результаті вийшов цікавий образ стильної вуличної дівчата.

Ти теж можеш спробувати створити таку ж зачіску вдома. Нахили голову вперед, гарненько розчешіть волосся і роздягли їх на 3-4 частини. З кожної Заплети французьку косичку, починаючи від шиї і закінчуючи на маківці. Кінці закрепи шпильками.

Тепер берися до волосся у особи. Зачеши їх наверх і збери в тугий хвіст разом з уже утворилися хвостиками. Третю частину волосся збери в петлю і закрепи за допомогою гумки, а решта оберни навколо цієї петлі — вийде пучок. Закрепи кінчики гумкою або невидимками біля основи. Скропи результат лаком — модна зачіска готова! Оптимальний варіант для зачіски з косами на середні волосся.