Без категорії
Подобається

Бадоєва поділилась подробицями інтимного життя. Як вона так може?

22/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Бадоєва поділилась подробицями інтимного життя. Як вона так може?

Телеведуча Жанна Бадоєва поділилася секретом хороших відносин з екс-чоловіками, передає Корупція.Стар

Популярне: Богиня!!! Настя Каменських звела з розуму всіх шанувальників фігурою в купальнику оливкового кольору

Вона пояснила, що колишніх не можна пускати у свій особистий простір, а розлучення і існує для того, щоб перестати з'ясовувати стосунки.

Жанна Бадоєва щаслива в шлюбі вже в третій раз. Сьогодні зі своїм обранцем бізнесменом Василем Мельничин телеведуча дуже щаслива, вони насолоджуються життям і компанією один одного.

Проте, минулого не викреслити із життя і ідеальний варіант — це жити з ним у злагоді й дружбі. Саме так і сталося у випадку Жанни і її екс — чоловіків  Ігоря Кураченко і Алана Бадоєва.

Телеведуча розповіла, що образи і конфлікти потрібно забути.

Розлучення саме по собі вже мало б поставити крапку в історії подружжя. Потрібно перестати капати в минулих помилках і, тим більше, продовжувати з'ясовувати щось. Якщо у подружжя залишаються спільні діти, то припиняти спілкування не вийде. Наймудріше залишатися друзями, щоб діти могли відкрито і повноцінно спілкуватися з обома батьками.

Якщо сприймати свого колишнього чоловіка, як окрему особистість, поважати його за його гідність і при цьому не звертати уваги на мінуси, адже, по суті, це вже не стосується колишньої половинки, і можна дійсно підтримувати дружні відносини. Головне в цих відносинах — не пускати його в свій особистий простір.