Зірка тижня
Подобається

Максим Чмерковський одружився! Тільки погляньте на його обраницю. Неймовірна красуня!

09/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Максим Чмерковський одружився! Тільки погляньте на його обраницю. Неймовірна красуня!

Відмінна новина з Америки: найвідоміший в нашій країні холостяк таки одружився! Але його шанувальниці ллють сльози, передає Корупція.Стар

Популярне: Ну дуже гарна!!! Марія Яремчук приголомшила своєю красою на новому фото

 Танцівник і хореограф українського походження, про якого ми всі дізналися і полюбили після реаліті-шоу «Холостяк» — Макс Чмерковський став законним чоловіком.

Він взяв у дружини свою кохану, колегу, а також маму свого первістка — Пету Маргатройд. Про свої заручини пара оголосила більше півтора року тому, але через вагітність Пети весілля було відкладено. У січні 2017 року у пари народився син Шей Александер.

На весіллі гуляли стали кілька сотень гостей, в тому числі партнерка Чмерковського по шоу «Танці з зірками» Румер Уїлліс. Між іншим, Румер стала подружкою нареченої. Макс Чмерковський і Пета Маргатройд почали зустрічатися в 2012 році, проте то розходилися, то відновлювали стосунки. В один з періодів розлуки з Петой Макс зустрічався з моделлю Кейт Аптон, яка якось навіть прямо заявила, що вони з Максом — пара. Однак дуже швидко танцюрист все ж повернувся до своєї колишньої жінки. Також ходили розмови, що у нього роман — з Дженніфер Лопес.

Але чутки не підтвердилися. Були у нього і інші дами — Макс не з тих чоловіків, які коротають час на самоті. У 2011 році було запущено реаліті-шоу «Холостяк». Саме тоді вся наша країна дізналася Макса. Пристрасті розгорілися неабиякі: всі вболівали за те, щоб Чмерковський вибрав юну Яну Соломко.

Але на жаль: йому сподобалася інша. Потім він повернувся назад в Штати і продовжив свою кар'єру. Нагадаємо, що сім'я Чмерковський іммігрувала в США з Одеси в 1994 році, коли хлопчикові було 14 років.

Незважаючи на фінансові складнощі і мовний бар'єр, Максу, який з чотирирічного віку займався танцями, вдалося стати професійним танцюристом і хореографом. І хоча у нього була серйозна травма ноги і лікарі говорили, що хлопчик не зможе танцювати, однак, у нього вийшло.

Зараз він не тільки учасник популярних в США шоу «Танці з зірками», але і власник чотирьох танцювальних студій в Нью-Йорку. Крім того, Макс є одним з творців і керівників некомерційної організації Dance Team USA, яка займається підтримкою та підготовкою майбутніх професійних танцюристів.

 

 

Omg obsessing over my favorite @dancingabc couple @maksimc and @petamurgatroyd got married today!!!! . .#chmergatroydwedding

Публикация от ?Angela's Fantasy Creations? (@angelasfantasycreations)

 

 

 

 

 

Happy Father's Day to the most amazing dad Shai could ever hope for. We love you and are grateful for you every day.

Публикация от Peta Murgatroyd (@petamurgatroyd)