Новини про зірок
Подобається

Нічогенько так привітала! Фани не знають як сприймати подарунок Дорофеєвої своєму чоловіку

28/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Нічогенько так привітала! Фани не знають як сприймати подарунок Дорофеєвої своєму чоловіку

Учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофеєва опублікувала відвертий знімок в соціальній мережі Інстаграм, передає Корупція.Стар

Популярне: Меладзе краще виглядає: Віра Брежнєва розбурхала Мережу постарілим обличчям

На світлині вона разом зі своїм чоловіком, співаком Володимиром Дантесом, ніжно цілуються. Виявилося, що у музиканта сьогодні день народження.

Сьогодні 28 червня! І сьогодні народився найкращий чоловік у світі! Я знаю, що не в моїх інтересах так голосно про це кричати (не дай Бог вкрадуть), але все ж… я дійсно так вважаю. І всі люди, які знають тебе особисто, — такої ж думки) Ти дуже уважний, талановитий і добрий! Ти дуже веселий, смішний і дотепний! Ти дуже чуйний і чесний! Ну і, звичайно, ти дуже сексуальний) не знаю за що мені таке щастя ❤️ люблю тебе дуже, мій Вова ♥, — написала Надя.

 

Сегодня 28 июня ! И сегодня родился самый лучший мужчина в мире ! Я знаю , что не в моих интересах так громко об этом кричать ( не дай бог уведут ) но все же .. я действительно так считаю . И все люди, которые знают тебя лично — такого же мнения ) Ты самый внимательный , талантливый и добрый ! Ты самый Веселый , смешной и остроумный ! Ты самый отзывчивый и честный ! Ну и конечно ты очень сексуальный ?? ) не знаю за что мне такое счастье ❤️ люблю тебя очень , мой Вова ♥️ @vladimirdantes photo by @alina_krasieva ????

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)