Зіркові скандали
Подобається

«Скандал у розпалі»: Єгорова знову заборонила Мухарському бачитися з дітьми. Ви онімієте від причини!

27/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Скандал у розпалі»: Єгорова знову заборонила Мухарському бачитися з дітьми. Ви онімієте від причини!

Черговий скандал між екс-подружжям став надбанням громадськості, передає Корупція.Стар

Популярне: Їй не соромно? Регіна Тодоренко розставила ноги просто серед вулиці! Ви вже бачили?

Колись щаслива пара українського шоу-бізу Сніжанна Єгорова та Антін Мухарський продовжують один одного поливати брудом. Незважаючи на остаточно оформлене розлучення в минулому році, екс-подружжя досі не дійшло згоди в питанні виховання дітей.

Шоумен Антін Мухарський вже неодноразово заявляв, що Сніжана не дає йому бачитися з дітьми. На цей раз Мухарський навіть опублікував відео, в якому колишня дружина пояснює, чому він не може побачити дітей. На відео, яке шоумен виклав в Facebook, Єгорова заявляє, що не дасть йому побачитися з дітьми, тому що він говорить по-українськи і просить перейти його на російську мову.

«Це пекло триває чотири роки. Не вірите? Подивіться самі. Сьогодні за попередньою домовленістю завітав до дітей. Мене не пустили через українську мову. Слова зайві », — прокоментував Мухарський.

Нагадаємо, шлюб українських ведучих почав псуватися давно, але остаточно розпався після подій євромайдану, коли Мухарський зайняв активну громадську діяльность. Офіційно подружжя розлучилося лише в минулому році, але розбіжності між ними існують донині: Сніжана каже, що її екс-чоловік не платить аліменти, а Антін звинувачує колишню дружину в неадекватності.