Зіркові скандали
Подобається

СЕНСАЦІЯ! Дружина Сергія Шнурова розповіла про його зраду

27/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
СЕНСАЦІЯ! Дружина Сергія Шнурова розповіла про його зраду

Дружина Сергія Шнурова нещодавно зробила несподівану заяву. Матильда Шнурова розповіла про зраду Сергія Шурова на початку їх відносин, коли вони почали жити разом. Матильда зізналася, що довгий час вони розмовляли виключно на підвищених тонах. Матильду також не влаштовувало, що Шнуров весь час пив і пропадав.

Місце зраді теж було. Про це Матильда дізналася випадково. Через те, що Сергій Шнуров в черговий раз переборщив зі спиртним, він навіть не задумався, що розмову з іншою жінкою може почути Матильда.

Популярне: Попалися, голубчики!!! Каменських+Зеленський, хто б міг подумати? У вас точно відвисне щелепа від їхнього роману

Він залишився на кухні пити, і десь о п'ятій ранку я чую, що він з кимось говорить. А він так нажерся, що став дзвонити цій панночці, і в якийсь момент я чую, як він каже їй: "Ну, припустимо, я піду, і що, ми з тобою жити, чи що, разом будемо?" Я виходжу з кімнати, беру у нього телефон і кажу: це що? А він сидить в скляному стані і каже: ну вот. Я кажу: вимітайся звідси …

Після чого щось змінилося. Сергій і Матильда помирилися:

Ми не спілкувалися тиждень. Потім подзвонив, сказав, що треба поговорити … Ми були в ресторані, я стала бити посуд, він сидів мовчки, я сказала, що йду … я розірвала йому ланцюжок на шиї в під'їзді, він кудись тікав, потім прийшов, ліг в ліжко … у підсумку він залишився жити вдома.

Про це Матильда Шнурова розповіла на сторінках книги Максима Смєляков "Ленінград. Неймовірна і правдива історія групи".

Нагадаємо, що Джигурда з дружиною отримали багатомільйонний спадок. ?Нікіта Джигурда чекає вибачень від преси за наклеп і приниження.

 

 

мой главный экспонат

Публикация от Matilda Shnurova (@mshnurova)

 

 

 

by @belonika

Публикация от Matilda Shnurova (@mshnurova)