Плітки
Подобається

Попалися, голубчики!!! Каменських+Зеленський, хто б міг подумати? У вас точно відвисне щелепа від їхнього роману

27/06/2017     Автор: Яна Романська
Попалися, голубчики!!! Каменських+Зеленський, хто б міг подумати? У вас точно відвисне щелепа від їхнього роману

Популярний український комік і ведучий Володимир Зеленський і чарівна співачка Настя Каменських стануть чоловіком і дружиною, щоправда, станеться це виключно в рамках зйомок нової україномовної комедії від "Квартал 95", передає Корупція.Стар

Популярне: Привіт із Лондона! Матвієнко виклала перше фото з чоловіком з медового місяця

Робоча назва картини – «Він і Вона». 

В центрі історії – подружня пара, яка переживає кризу сімейного життя. Вже подавши заяву на розлучення, колись закохані виявляються перед вибором – адже суддя їм дає три місяці на примирення. І ось, коли їм обом нічого втрачати, вони вирішують озвучити і, більш того, виконати ті бажання, які раніше боялися або соромилися, перебуваючи у шлюбі. Наприклад, провести вечір з нестерпною тещею, в усьому їй догоджаючи, або сходити з дружиною на урок сальси, або стрибнути з парашутом або навіть зайнятися сексом в кінотеатрі.

За словами Зеленського, це дев'ята за рахунком комедія в скарбничці студії «Квартал 95», але перша, де він зіграє любов зі своєю колегою по шоу «Розсміши коміка. Діти». 

«Я люблю отримувати нові відчуття, емоції від партнера, тому і зупинили свій вибір на Насті, – зізнався після пітчинга Зеленський. – Коли я їй розповів про наші плани, Настя дуже зраділа і погодилася взяти участь. Приємно, що вона готова і хоче зніматися».

«Коли Вова розповів про ідею зйомок фільму, я дуже зацікавилася: сценарій приголомшливий, нам неймовірно комфортно працювати! У нас склалися дуже теплі дружні відносини за роки спільної роботи, тому це буде неймовірно цікавий досвід!», — коментує нову роль Настя.

 

 

#Зеленский#потапинастя

Публикация от Евгений Топтунов (@toptizhka87)