Тренди
Подобається

Наймодніші купальники цього літа ( ФОТО)

13/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Наймодніші купальники цього літа ( ФОТО)

Щоб вибір купальника став джерелом не стресу, а задоволення і передчуття чудового відпочинку, ми підготували детальний гід по наймоднішими купальникам літа 2017 — на будь-який смак і для будь-якої фігури, передає Корупція.Стар

Популярне: 7 б’юті тенденцій осені-зими 2017/18

Монокіні

Якщо навесні модниці позували в «Інстаграмі» в боді, то влітку вони будуть відправляти в соцмережі незліченні фотозвіти в злитих купальниках, або монокіні. Правильний купальник-монокіні заключає в собі  модний маніфест-хештег, повторюючи футболки з гаслами, що підкорили світ.

Без-имени-1-2

Прості, однотонні злиті купальники чорного, червоного, фіолетових кольорів з високою лінією трусиків виглядають свіжо, завдяки відродженим «Рятувальникам Малібу» і спільним захопленням модою 80-х. А дозволити соб підзагоріти, можна і у білосніжному купальнику, який ідеально підкреслює бронзу шкіри.

Без-имени-2-1

Купальник-монокіні може виглядати строго, а може так грайливо і сексуально, як не снилося і найбільш відвертому бікіні. Потрібний ефект створять затійлива спинка або декольте.

Без-имени-3

Тропічні мотиви

Сидіти під пальмою з кокосовим коктейлем в одній руці і селфі-палицею в іншій, найкраще у купальнику, прикрашеному принтами екзотичних квітів, фруктів або птахів.

Без-имени-1-6

Найпопулярніші принти літа 2017 — яскраві квіти гібіскуса, великі ажурні листя монстери, захід над пальмовим гаєм, яскраві ананаси і пестрокрилові папуги.

принт

З мудрими вирізами

Вирізи на боках і животі, на стегнах і спині надають найбільш практичному купальнику ошатний і оригінальний вигляд. 

віріз

При цьому модні купальники літа 2017 не оснащуються чашечками з ефектом пуш-ап.

пуш

Зі шнурівкою

Прості однотонні купальники на бретелях абсолютно змінюються, коли їх прикрашають шнурівкою. Ця деталь одночасно навіює асоціації зі шнурівкою корсету, бондажем і шнурками на шортах, а також кедах дівчат-черлідерів — одним словом, пробуджує найграйливіші думки.

шнурки

Спорт-шик

Купальний ліф, виконаний у вигляді тренувального топа, підійде не тільки зацікавленим у спорті. Тонка межа в закрите-відкрите вдається на славу: такий купальник надійно фіксує груди і при цьому, завдяки пройомі, не приховує жіночої сексуальності.

спорт

З оборками

Крім очевидного декоративного ефекту, оборки і рюші на купальнику мають практичний сенс. Розміщуючись на ліфі, вони візуально збільшують груди, а на трусах у вигляді спіднички, допомагають приховати масивні стегна, оскільки прошиті по діагоналі закритого купальника; це в свою чергу візуально додає апетитності крихким формам.

декорат

Нарядні

Необхідна річ — купальник для вечірок біля басейну. Класичне рішення — бікіні з блискучої тканини або прикрашений паєтками.

наряд

Еротичний і ніжний варіант — купальник, що нагадує спокусливу білизну.

краса