Зіркові скандали
Подобається

Продюсерка влучно покепкувала із кліпу Брежнєвої, який зняли у Львові

09/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Продюсерка влучно покепкувала із кліпу Брежнєвої, який зняли у Львові

Українська співачка Віра Брежнева, що здебільшого виступає в Росії, зняла відеокліп на пісню "Близькі люди". Ролик був знятий у Львові, передає Корупція.Стар

Популярне: Фатальна красуня!!! Олена Кравець кардинально змінила імідж, тільки подивіться на цю секс-бомбу

Новий кліп наробив шуму в мережі через те, що в підписі до нового кліпу Віра Брежнева не назвала, де саме знімався кліп. У співачки зазначили, що зйомки відбувалися у "східній Європі", хоча на кадрах можна впізнати український Львів. Якщо вже й вдаватися до географії, то Львів належить до центральної частини Європи.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова також прокоментувала ситуацію, що склалася. На сторінці у Facebook вона делікатно нагадала Брежнєвій, де вона знімала свій кліп.

"Дорога Віро, з прем'єрою тебе, і якщо ти не знаєш де саме у Східній Європі знімала свій кліп, то можемо тобі і твоїй прес-службі підказати! Це місто, у якому п'ють міцну каву, говорять і співають переважно українською, печуть найсмачніший у світі сирник, ходять кожну неділю до церкви, як на свято. Ну і що найголовніше – всі у цьому місті затяті бандерівці", – написала Мозгова.