Новини про зірок
Подобається

Андрій Данилко зробив шокуючу заяву про Дорна і Лорак! Такі слова витримає не кожен!

02/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Андрій Данилко зробив шокуючу заяву про Дорна і Лорак! Такі слова витримає не кожен!

Артист Андрій Данилко поділився власним баченням ситуації, що нині розгорнулась щодо деяких українських артистів, які навідуються до Росії з концертами, — передає Корупція Стар

Популярне: Наша гордість!!! Тіна Кароль врятувала десятки дитячих життів

 

Зокрема, Данилко згадав про протести активістів проти співака Івана Дорна і співачки Ані Лорак. На думку артиста, його колег по сцені просто підставляють. Данилко переконаний, що дізнаватись думку артистів стосовно питань політики, не є правильним. Він зауважив, що подібні питання виключно для політиків.

Також Андрій Данилко вважає, що така ситуація не є новою для України і він сам має такі спогади у власному житті, коли в 2000 році представники однієї з партій влаштовували акції протести, називаючи його сценічний образ Сердючку «московською підстилкою». Данилко наголосив, що група з двох десятків людей не має вирішувати, чи йти іншим людям на концерт. Такі ж акції протесту, на його думку, лише псують настрій відвідувачам. Також артист дивується, що правоохоронні органи нібито не реагують на такі акції.

Андрій Данилко додав, що він виступає проти анексії Кримського півострова та війни на Донбасі, однак всю цю ситуацію, що розгорнулась він вважає складною, адже «невідомо, що насправді відбувається».