Тренди
Подобається

ВАЖЛИВО!!! Лише для модниць! Як обрати ідеальну сукню для випускного балу!

26/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
ВАЖЛИВО!!! Лише для модниць! Як обрати ідеальну сукню для випускного балу!

Лунає останній дзвоник, і розпочинається підготовка до випускного вечора. Цього року випускні в Україні святкуватимуть у період з 26 травня по 24 червня. Звичайно, кожна дівчина хоче бути на цьому святі ідеальною та неперевершеною. До випускного дівчата починають готуватися ще за кілька місяців, але не завжди купують саме те, — передає Корупція Стар

Популярне: Татусь втретє: Гоша Куценко шокував всіх новиною про батьківство! Не впадіть від деталей!

 

Що треба пам’ятати, щоби вибір сукні не перетворився на справжнє випробування та як зробити ваш образ ідеальним? Розглянемо основні тенденції цього сезону. Перше, що варто пам’ятати, коли вибираєте сукню для випускного, — усі люди різні. Те, що на голлівудських красунях виглядає ідеально, для іншої дівчини може бути просто неприйнятним.

Не варто купувати сукню з розрахунком, що вона знадобиться вам надалі у звичайному житті. Випускний — це свято, тож якщо ви хочете бути ефектною та привертати увагу, краще думати лише про один день. Стилісти спершу радять визначитися, які фасони підходять саме вам і тоді вже приглядатися до трендів. Навіть якщо для цього знадобиться цілий день безрезультатних примірок — воно того варте. Речі, які не сподобаються вам на вітрині, можуть ідеально сидіти на вашій фігурі та підкреслювати її.

Щодо вибору самої сукні, то у 2017 році модні:

Сукні з балетними пачками

Це тренд, який вже кілька сезонів перебуває на піку популярності. Такі сукні дуже ніжні та жіночні. Багато дизайнерів на цьогорічних показах мод обирали якраз такі фасони для вечірніх суконь. А це означає, що можна спокійно обирати схожі моделі.

Прозорі та напівпрозорі тканини

Тут не йдеться про абсолютно прозорі сукні, адже оголювати тіло, особливо білизну — вульгарно і є ознакою поганого смаку, особливо для молодих дівчат.

У тренді зараз, до прикладу, сукні із оголеними рукавами чи вставками із прозорих тканин. Такі деталі оголюють лише частинки тіла, роблять образ дуже жіночним та загадковим — саме те, що треба на випускний.

Оборки, волани та рюші

Дуже популярні тенденції останніх сезонів. З цим елементом можна експериментувати, як вам заманеться: прикрашати низ сукні, талію або плечі. Однак варто пам’ятати, що такі об'ємні елементи привертають до себе багато уваги. Тож якщо ви не хочете, аби на ваші стегна всі звертали увагу, — рюші мають бути зверху і навпаки.

Більше яскравих кольорів

Епоха пастельних тонів відходить, і зараз у моді яскраві, насичені кольори. Не бійтеся експериментувати з відтінками. Знайдіть той колір, який вам добре підходить, і для вас відкриється безмежне поле для фантазії.

Експериментуйте!

Хто сказав, що на випускний можна приходити лише у сукні? Дівчина може бути надзвичайно жіночною і в костюмі. Особливо, якщо цей костюм яскравого кольору.

Якщо у вашому навчальному закладі діє дрес-код і одягнути костюм немає можливості — не обов’язково зупинятися на довгих сукнях аж до самої підлоги. Спробуйте довжину міді або навіть міні, особливо, якщо у вас стрункі ноги.

І пам’ятайте: це ваш вечір, ваше свято, тож у першу чергу ви маєте подобатися самі собі.