Зіркові скандали
Подобається

Вони ж були щасливі… Руслана вперше прокоментувала розлучення з чоловіком, подробиці вас точно шокують

24/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вони ж були щасливі… Руслана вперше прокоментувала розлучення з чоловіком, подробиці вас точно шокують

Злам у стосунках пари стався одразу після конкурсу "Євробачення-2004", на якому Руслана перемогла, передає Корупція.Стар

Популярне: Катя Осадча опублікувала фото, яке викликає багато питань ! Фани не розуміють що коїться! Тільки подивіться!

Разом з Олександром Руслана була неймовірно щаслива. Вони усюди були разом і створили безліч успішних проектів. Але після "Євробачення" все змінилося. Потрібно було віддавати борги, у які пара залізла, готуючись до міжнародного пісенного змагання.

Олександр змушував дружину важко працювати. Концерт за концертом. Вона була виснажена та він не помічав цього. Шалений ритм закінчився ліжком у реанімації.

"Моє серце говорило: "Він тебе не чує, він тебе не розуміє". І я вирішила, що нам треба розходитися", — згадує артистка.

Замість того, щоб покинути чоловіка, Руслана покидає сцену і йде у політику. Тоді вона не знала, що робить найбільшу помилку в своєму житті.

"У мене була депресія від того, що мене відірвали від сцени. Я була зірка на всіх континентах і тут мене садять у нудний парламент і користі від мене точно нема і всі мої спроби по інтеграції… Енергетика ні до чого не призвела, я просто попала", — поділилася зірка.

Сьогодні Руслана хоче повернутися на сцену. Але її чоловік цього разу проти. Тепер він мріє про сімейний затишок.

"Він робить будинок для мене. Хоче так його зробити, щоб я вже нікуди не рипалася, щоб мені нічого не потрібно було", — додала співачка.