Новини про зірок
Подобається

Обуренню Притули немає меж! Ви тільки подивіться що він знайшов у літаку!!! (ФОТО)

20/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Обуренню Притули немає меж! Ви тільки подивіться що він знайшов у літаку!!! (ФОТО)

Притула обурився віснику "руського міра" в українських літаках

Українську авіакомпанію "Motor Sich Airline" звинуватили у розповсюджені "ватного" чтива, на борту пасажирам пропонують почитати газету "Позиція", з відверто проросійською пропагандою, — Корупція Стар

Популярне: Не втрималась: Астаф'єва зняла з себе геть ВСЕ! Чоловіки, тримайте себе в руках (ФОТО)

Про це написав на сторінці в Facebook український телеведучий Сергій Притула.

Цікаве видання, яке "клепають " у Запоріжжі, до рук шоумена потрапило, коли той летів з Києва до Львова.

104166-598x336

Коли Притула відкрив першу сторінку та прочитав кілька рядків, йому стало не по собі. Написане не на жарт обурило телеведучого, коли в країні війна, на всіх фронтах ведеться робота проти російської пропаганди,  а на сторінках видання рясніють фрази відвертого проросійського характеру.

"Всеукраинская общественно-политическая газета "Позиция", яку клепають в Запоріжжі, просто "потішила" повним набором русскомірского лексикону. Тут вам і "Волинская рєзня", і "бессмертний полк", і "територія Украіни, яка нєот'ємліма часть Росії", і "антисоветскіє актівісти"(антісовєтскіє актівісти, Карл!), і раскольнікі з Київського патріархату!" – написав Притула.

Крім того, за словами ведучого, написано все так, що з юридичного боку, довести зраду буде непросто.

"Газетка розповсюджується на рейсах авіакомпанії. Принаймні, на тому, на якому я летів, вона була далеко не в одиничному екземплярі! Я б тако казав, щоб якийсь МінСтець трохи звернув увагу… Дякую за увагу. Піду очі вмию", — підкреслив він.