Зірка тижня
Подобається

Стильно і романтично: зірка «Дизель Шоу» вийшла заміж, ви онімієте від її нареченого (ФОТО)

13/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Стильно і романтично: зірка «Дизель Шоу» вийшла заміж, ви онімієте від її нареченого (ФОТО)

Сексуальна білявка із "Дизель шоу" Яна Глущенко вийшла заміж за Олега Збаращука, продюсера групи «ТІК» та за сумісництвом концертного директора «Дизель Студіо», передає Корупція.Стар

Популярне: Вона просто космос!!! Моніка Белуччі перетворилася у прекрасну блондинку

Як виявилося, весілля відбулося ще у квітні, в Міжнародний день сміху. "Ми розписалися 1 квітня в Одесі. Адже ми працюємо у жанрі гумору, так що нам сам бог велів одружитися в такий веселий весняний день. А в Одесі – тому що в цей час у нас було заплановано два концерти. Ну, і як би прикольно: приїхали, розписалися, відіграли концерти…

А взагалі, все вийшло практично експромтом. Ми за тиждень-два вирішили організувати розпис. Я запропонувала дату, Олег погодився. А наші родичі сполошилися: «Чому першого? Це ж несерйозно! Які можуть бути жарти в такій важливій і відповідальній справі?! Така подія!» У підсумку нам вдалося їх переконати, що все добре, і вони все-таки здалися і підтримали нас. Крім того, чоловік ніколи не забуде дату одруження!", — пожартувала Яна.

"У нас було весілля за годину. Саакашвілі придумав експрес-розпис. Це не РАЦС навіть, а маленька українська хатка, всередині якої тільки стіл, коровай і молоденька дівчинка, яка проводить церемонію", — розповіла пара.

"Крім батьків і колег, гостей не запрошували. Це ж не можна назвати весіллям, тільки розпис. Враховуючи наші концертні графіки, ми з Яною прикинули, що не можемо знайти час для повноцінної церемонії", — розповів Олег Збаращук.

wd7_8242-1_opt wd7_8258-1_opt wyu_6283-1_opt