Зіркові скандали
Подобається

«Ви мусите розмовляти російською мовою», — Скрипка розказав як розмовляв із псевдо-Аваковим (ВІДЕО)

12/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Ви мусите розмовляти російською мовою», — Скрипка розказав як розмовляв із псевдо-Аваковим (ВІДЕО)

СКРИПКА ПОЯСНИВ, ЧОМУ ГОВОРИВ ІЗ ПСЕВДО-АВАКОВИМ РОСІЙСЬКОЮ: МЕНЕ НАЛЯКАЛИ

Співак досі оговтується після розіграшу пранкера Вована, — Корупція Стар

Популярне: Таємницю розкрито!!! Дружина Миколи Тищенка показала торт з хрестин їхнього сина, на якому написане ім'я малюка

Український музикант, лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка досі з жахом згадує, як його розіграв наближений до Кремля пранкер Вован.

Як відомо, жартівник зателефонував Скрипці і представився міністром МВС Арсеном Аваковим. Музикант згадав, що у той день у нього був прямий ефір на радіо, який він був змушений перервати.

В коментарі журналісту ТСН артист пояснив, чому розмовляв із псевдо-Аваковим російською. За словами Олега, коли йому телефонували з "кабінета Авакова", то пригрозили.

"Мені перед цим подзвонили і наказали суворо: "Ви мусите розмовляти російською мовою, бо ми вас покараємо". Нібито з кабінету Авакова подзвонили, що, мовляв, ми на вас подаємо в прокуратуру. Ми вам наказуємо говорити російською мовою", — розповів Скрипка.

"Це був шок. Вони скористалися шоком. У мене була передача на радіо, у мене в гостях якраз були Dakh Daughters, я перервав ефір, щоб поговорити з цим псевдо-Авковим. Вони пресували, просто налякали, що ми на вас подаємо в прокуратуру, я почитав, що на мене дійсно подають в прокуратуру. У соцмережі з'явилася ця інформація. Тому я, як законослухняний громадянин, мав розмовляти російською мовою", — прокоментував Скрипка.

Нагадаємо, історія з псевдо-Аваковим розпочалася після того, як Олег Скрипка висловився про українську мову та її вивчення. Тоді музикант заявив, що "люди, які не можуть вивчити українську, мають низький IQ" і додав, що для таких людей треба створити гетто.

Після цього Скрипці нібито зателефонував міністр МВС Арсен Аваков. Під час розмови з міністром Скрипка говорив російською та вибачався "перед усіма російськомовними людьми і людьми, які на інших мовах розмовляють".