Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 20 травня

10/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 20 травня

Овен

Гороскоп на сьогодні Овнам обіцяє побутові клопоти. Проявіть обережність — з другої половини дня зростає небезпека травми. Гороскоп на 19 травня 2016 Овнам каже, що зараз вам показані подорожі, поїздки, гори, море і ліс. Це кращий спосіб зміцнення здоров'я та уникнення конфліктів. Крім того, в подорожах ви знайдете нових друзів.

Телець

Згідно гороскопу на сьогодні у Тельців день роздумів, активного відпочинку, планування нового важливого справи. Подумайте про своїх романтичних зв'язках і захоплення. Але згідно з гороскопом на 19 травня 2016 Тельцям ностальгічна туга за колишнім відносинам або бажання нових відчуттів може принести дрібні неприємності.

 Близнюки

Гороскоп на сьогодні Близнюкам обіцяє зустріч зі старим знайомим, яка може привести до несподіваного повороту в долі. Не виключено, що плани на майбутнє зазнають значні зміни. Любовний гороскоп на 19 травня 2016 Близнюкам каже в спілкуванні з представниками протилежної статі проявити тактовність і великодушність.

 Рак

Згідно гороскопу на сьогодні Ракам радить врахувати, що зараз запорука успіхів — ваше близьке і далеке оточення. Згідно гороскопу на 19 травня 2016 Ракам відрядження, поїздки і подорожі принесуть вам радість. А саме приємне проведення часу для вас сьогодні — в колі близьких, причому не обов'язково родичів

Лев

Гороскоп на сьогодні Левам говорить, що в цей період сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. Але душевна теплота, довірливість і великодушність, властиві жінкам-Левам, можуть ускладнити розуміння людей, із-за чого можливі невдачі у взаємовідносинах. Гороскоп на 19 травня 2016 Левам радить тримати емоції в руках і не реагувати на провокації.

Діва

Гороскоп на сьогодні Дівам обіцяє сприятливий період для милосердя, прощення образ. Вмійте радіти тому, що підносить життя. Згідно з любовного гороскопу на 19 травня 2016 Дівам ваша друга половина буде вами пишатися.

 Ваги

Гороскоп на сьогодні Терезам каже, що перша половина дня сприятлива для всіх видів діяльності. Згідно гороскопу на 19 травня 2016 Терезам емоційний підйом допоможе вийти зі складної ситуації. Але для цього доведеться ще добряче попрацювати.

Скорпіон

Гороскоп на сьогодні Скорпіонам говорить, якщо ви не відправилися у відпустку, рекомендується зробити це якомога швидше. У другій половині дня загальна втома позначиться на самопочутті. За гороскопом на 19 травня 2016 Скорпіонам необхідний відпочинок і зміна обстановки.

 Стрілець

Гороскоп на сьогодні Стрільців попереджає, що перша половина дня несприятлива, оскільки принесе розгубленість і невпевненість в собі. Також гороскоп на 19 травня 2016 Стрільців попереджає про можливі інтриги заздрісників і суперників.

 Козеріг

Гороскоп на сьогодні Козерогам обіцяє несприятливий час для будь-якої діяльності. Постарайтеся стоїчно ставитися до насмішок долі — сьогодні вам доведеться задовольнятися тим, що підносить життя. Згідно з прогнозами зірок в гороскопі на 19 травня 2016 Козерогам сьогодні добре проявляти милосердя, прощати образи .

 Водолій

За гороскопом на сьогодні Водоліям рекомендує конструктивно використовувати життєві сили. Також гороскоп на 19 травня 2016 Водоліям говорить не боятися власних бажань.

 Риби

Гороскоп на сьогодні Рибам обіцяє день розчарувань і краху надій. Можливо, що новим планам, пов'язаних з поїздкою чи відпусткою, не судилося збутися. Згідно гороскопу на 19 травня 2016 Рибам погіршити ситуацію можуть проблеми з родичами.