Новини про зірок
Подобається

НЕВЖЕ? Камалія показала фото доньок-близнючок! Фани не намилуються!

09/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
НЕВЖЕ? Камалія показала фото доньок-близнючок! Фани не намилуються!

Близнюки або двійнята? Дочки співачки Камалії і мільярдера Мохаммада Захура вже помітно підросли, вони все менше схожі один на одного і навіть, як виявилося, малятка різного зросту, — передає Корупція Стар

Популярне: А труси де? Леся Нікітюк шокувала всіх новим фото! Не впадіть від побаченого!

 

Камалія не натішиться на своїх маленьких принцес і знову виклала в Instagram фото дівчаток. На цей раз Арабелла і Мірабелла вперше позував перед маминою камерою в образі хижої кішечки і рожевої поні з квіточками – дівчатам вперше у житті нанесли на личка аквагрим. Навіть під гримом видно, що Мірабелла і Арабелла не так вже й схожі між собою.

Камалія поки ще одягає дочок в однаковий одяг, робить їм однакові зачіски – цього разу малятка гуляли в рожевих кофтинках з квітковим принтом і жовтими рукавами, на ніжках жовті лосини і рожеві босоніжки з носочками. Темні кучеряве волоссячко, які дісталися маляткам у спадок від тата-індуса, перетягнуті жовтими резиночками в два хвостики у кожній.

Арабелла і Мірабелла подорожують з батьками по всьому світу з раннього віку, а після того, як їм виповнилося по 3 рочки – все частіше. При цьому, як виявилося, дівчата ще не разу не їздили на поїзді. Так, принаймні, говорить Камалія в підписі під фото, де сестрички стоять в обнімку у вагоні поїзда.

На цьому знімку особливо виразно видно, що дівчатка-близнюки ростуть з різною швидкістю. Правда, хто зростанням вище Арабелла або Мірабелла, сказати складно.

Раніше Камалія показувала, як Арабелла і Мірабелла з задоволенням грають в переодягання – під враженням мультфільму «Холодне серце» вона вбралися в блакитні сарафанчики, одягли білі перуки з довгою косою кожен і корони. Так дівчатка зображували біляву героїню казки Ельзу.

Нагадаємо, 39-річна українська співачка Камалія, в миру Наталія Захур, заміжня за пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром вже 14 років — з 2003 року. Чоловік старший від співачки на 22 роки, але, як виявилося, різниця у віці не заважає сімейному щастю – бізнесмен душі не чує в своїй молодій дружині і вона, схоже, відповідає йому цілковитою взаємністю.

Досить довго у Камалії не виходило стати мамою, але майже через 10 років шлюбу диво, під назвою ЕКО, допомогло Камалії завагітніти і у вересні 2013-го вона народила двох прекрасних дівчат, які отримали казкові імена Арабелла і Мірабелла. Дівчатка займаються музикою, кінним спортом і ходять на заняття гімнастикою в студію Серебрянської.

 

 

Our first make-up. Наш первый грим.

Допис, поширений Kamaliya (@kamaliyaofficial)

 

 

 

Pizza, sir. Пицца, сэр.

Допис, поширений Kamaliya (@kamaliyaofficial)