Зіркові скандали
Подобається

«Я ніколи не відновлю своє життя», — Кім Кардашьян заявила, що після цього випадку не може нікому вірити

06/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Я ніколи не відновлю своє життя», — Кім Кардашьян заявила, що після цього випадку не може нікому вірити

Кім Кардашьян заявила, що більше нікому не вірить

Кім Кардашьян стала жертвою грабіжників восени минулого року. Коли зірка реаліті-шоу «Сімейка Кардашьян» перебувала в Парижі, на неї було скоєно напад невідомими. У номері Кім увірвалися чоловіки, зв'язали її і забрали з собою коштовностей на суму близько 11 мільйонів доларів, — Корупція Стар

Популярне: Вже чоловік пластичний хірург не допоможе… Слава Камінська показала своє "природне" обличчя без макіяжу

Та ситуація була жахливо стресовій для Кардашьян. Після події на кілька тижнів Кім стала одиначкою: не виходила в світ, не оновлювала свій мироблог в Instagram. Незважаючи на те, що на момент пограбування пройшло вже півроку, Кім говорить про інцидент з тремтінням у голосі.

Кардашьян зізнається, що вона ніколи не відновить свою колишню життя і віру в людей, адже за однією з версій наводку на те, що в Париж Кім привезла коштовності, дав хтось із своїх, тобто її найближчого оточення.

«Моє життя розділилося на «до» і «після» пограбування. Мені дуже цікаво, чому дії французької поліції так і не принесли ніяких результатів. Я вже перестала сподіватися на те, що винуватців знайдуть, особливо через стільки часу», — сказала нещодавно Кардашьян.