Новини про зірок
Подобається

Про що мріє іменинниця..: Настя Каменських дала відверте інтерв`ю до дня народження. Її слова здивували УСІХ!

04/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Про що мріє іменинниця..: Настя Каменських дала відверте інтерв`ю до дня народження. Її слова здивували УСІХ!

КАМЕНСЬКИХ РОЗСЕКРЕТИЛА СВОЮ ВАГУ ТА РОЗПОВІЛА, СКІЛЬКОХ ДІТЕЙ ХОЧЕ НАРОДИТИ

Співачка мріє про велику родину, — Корупція Стар

Популярне: НЕЙМОВІРНО: Жінка Володимира Кличка вдруге стала мамою (ФОТО)

Учасниця дуету "Потап і Настя" Настя Каменських, яка сьогодні святкує 30-річний ювілей, розповіла про особисте життя, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Зірка поділилася, що щодня прокидається о п'ятій годині ранку.

"Мій ранок починається з того, що Мімі, моя собачка, мене лупить лапою по обличчю, облизує мене. Вона мене будить трохи раніше за мій будильник. Потім я встаю і йду на пробіжку", — зізналася співачка.

Сьогодні Настя — справжня зірка. У це важко повірити, але в дитинстві вона  мала безліч комплексів.

"Мама мені розповідала, що діти з мене сміялися, тикали пальцем, бо мої щоки звисали за бортик бильця у візку", — поділилася артистка.

За словами Насті, потім вона почала худнути, а потім – знову гладшати.

"Потім настав період, мені було 10-11 років, період гидкого каченяти. Тому що я гладшала. Моя фігура змінювалася. Вона була дуже дивною. С якихось боків все стирчало", — відверто розповіла Каменських.

Зараз фігура Насті наче у моделі. За останній рік вона повністю змінила себе.

"Сьогодні я важу 60 кілограм. Я поміняла свій режим. Я стала правильно їсти. Адже я не сиджу на дієті", — зізналася співачка.

А от своє особисте життя Настя тримає у таємниці. Останні декілька років їй приписують роман із колегою та продюсером Потапом. Подейкують, що рік тому він навіть освідчився, та через невдалий стрибок Насті з парашутом весілля відклали.

"Я не говорила нічого такого. Жодних весіль, заручин і так далі. Самі написали самі святкують. А поки що я бережу своє щастя. І мені здається, це правильно. Берегти. Ось так, тихенько. Щастя любить тишу", — сказала Каменських.

Настя не приховує, що її серце  зайняте. А очі артистки просто сяють від кохання.

"Я шалено закохана, я дуже щаслива. Це почуття таке невинне, таке чисте. Мені не хочеться поки його ділити з усіма", — зауважила зірка.

У свій 30 день народження Настя мріє про Grammy, бути відомою у  всьому світі. Та найголовніше –  стати мамою.

"Я знаю, що у нас вважається 30 років – це такий вік, потрібно мати діток. Класно, що я досягла всього, я реалізувалася, тепер є можливість приділити більше часу сім'ї. Я могла б швиденько народити… три", — сказала про найближчі плани Каменських.