Новини про зірок
Подобається

Собчак шокувала всіх своєю витівкою! Не впадіть тільки!

02/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Собчак шокувала всіх своєю витівкою! Не впадіть тільки!

Телеведуча Ксенія Собчак і її чоловік Максим Віторган відправилися відпочивати в Піднебесну. Напередодні пара вперше побувала на Великій Китайській стіні, здійснивши заповітну мрію, передає Корупція Стар

Популярное: Ви мусите це побачити! Перші кадри з весільної подорожі Джамали! Яка ж солоденька парочка!(ФОТО)

 

«Китай справив сильне враження. Поки ми ср**ся з Західним світом за Крим та іншу ДНР, прямо під боком знаходиться країна, якій взагалі на нас на всіх начхати.

Істинний лик байдужості до нашої європейської цивілізації, нашим культурним установок і нашим життям. Тут страшно, бо тебе тут не розуміють, не хочуть розуміти, і ти навіть як турист нікому нецікавий. У них свої туристи, внутрішні, і свої жалюгідні іноземні грошики ти насилу комусь всучишь. Карти тут теж свої, так що прокатати мастеркард або візу можна теж далеко не скрізь. Тут все топчуть, не поступаються місця, сякаються на вулицю і навіть у головних музеях країни типо Забороненого Міста жодної написи англійською.

У них своя мова, свій туризм і своя цивілізація», — розповіла Ксенія.

Приблизно те ж враження у телеведучої залишилося від столиці країни Пекіна.

«Пекін сподобався, але страшно. Стародавня  культура, яка нас просто поглине і не подавиться. Другий раз в Пекін без причини або роботи я навряд чи поїду, тобто це не місто, куди хочеться повертатися знову і знову, але провінції і Шанхай ще треба відвідати обов'язково», — заявила Ксенія.

sobchak_2.05.2017-770x433.jpg.pagespeed.ce.H3UQcxjtHc