Новини про зірок
Подобається

Відверте зізнання Мірзояна приголомшило усіх!

20/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відверте зізнання Мірзояна приголомшило усіх!

Співак вперше розповів про причину скористатись послугами пластичного хірурга, — передає Корупція Стар

Популярне: Сенсація! Дорн визнав, що має дочку! Чи не соромно дівчинці за свого батька..

 

З кожним роком пластична хірургія стає все популярнішим серед українців. Для голлівудських зірок – це взагалі буденна і звична процедура. А от як ставляться до пластики наші українські селебріті, і чи вдавалися вони до послуг пластичних хірургів, ми й вирішили запитати це у самих знаменитостей.

Одні з перших, з ким нам вдалося поговорити на цю тему, стали Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко.

Тоня зізналася, що після народження дитини вона подумала про пластику грудей, але потім передумала.

"Ну чесно, були такі думки. Але все це так погано для здоров'я. Тут є великий ризик. Все це таки хірургія, ти робиш це з своїм тілом. І може бути, що це може погано закінчиться. Ти ризикуєш своїм життям. Тому мене це зупинило. Мені здається, є багато інших способів бути гарною. Крім того, це не маленькі гроші, можна іншим чином змінювати свою фігуру", — розповіла Тоня.

"Є один єдиний спосіб бути гарним — бути здоровим", — додав Арсен.

Матвієнко вважає, коли є нагальна потреба в пластику, то вона за, але "коли немає в цьому потреби, ти і так гарна, то я проти таких речей", — сказала співачка, що її коханий додав: "У кожному віці є свої принади"


Тоня Матвієнко
Ще в ході нашої розмови Арсен зізнався, що йому робили пластику вух. "У мене два протезування вуха", — сказав Мірзоян.

Виявилося, що сімнадцять років тому Арсен оглух . На питання, що стало причиною цього, він відповів: "Це отосклероз (захворювання, пов'язане з патологічним зростанням кістки в середньому вусі і здатна призвести до значного погіршення і навіть втрату слуху, — прим. ред.) Це хвороба, яка не має діагнозів. Вона виникає спонтанно".

Це зовсім не приносить артисту якогось дискомфорту. "Тепер у мене пластмасові вуха і це не заважає мені", — додав Арсен.