Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль зворушила всю країну! Ви не повірите як співачка відсвяткувала Великдень!

19/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Кароль зворушила всю країну! Ви не повірите як співачка відсвяткувала Великдень!

Українські зірки поділилися з шанувальниками своїми сімейними фотознімками з Великодня, — передає Корупція Стар

Популярне: Такою ми її ще не бачили: Джамала виклала фото! Фани не можуть намилуватись!


Ловіть добірку фотографій про те, як зіркові родини зустріли Великдень-2017!

Популярна українська співачка Тіна Кароль на своїй сторінці в Facebook поділилася з шанувальниками зворушливими знімками зі своїм сином Веніаміном.

 

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик, яка разом з чоловіком Андрієм Диким виховує донечку Діанку, поділилася з фанами знімком, на якому вона біля церкви з великоднім кошиком. Сім'я відправилася на свята в рідне місто Лілії – Чернівці.

 

 

ЧЕРНІВЦІ ВИ МОЇ ЧЕРНІВЦІ ❤️❤️❤️? #дикасімейка #вихіднийразом #чернівці #ріднемісто

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliya_rebryk)

Ольга Фреймут також поділилася фотознімком, зробленим біля церкви, і розповіла, що на ці вихідні до них приїхала сестра Злати – Домінік, яка була просто вражена багатством українських традицій.

 


А ось телеведучі Марічка Падалко та Катя Осадча, а також солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська поділилися своїми кулінарними успіхами: на власних сторінках в Instagram вони опублікували фотографії пасочок, які спекли самі.

Марічка зізналася, що цьогоріч вперше пекла паски самостійно – раніше завжди купувала.

Слава Камінська також вперше спробувала себе в цій ролі. "Перший раз в перший клас", – підписала співачка і мама двох чудових малюків знімок.

 

Друзі, обіцяний рецепт паски! Тільки закінчила готувати! Отже, що нам потрібно: 700 грамів борошна 150 мл молока 6 яєць 160 г масла 1 стакан цукру 40 г дріжжів (в брикеті, не сухі) 1 ч/л ваніліна Трішечки солі Родзинки, цукати, горішки на Ваш смак ГОТУЄМО: 1) нагріваємо молоко до кімнатної температуру, розводимо в ньому дріжжі і 1 ст/л цукру. Додаємо в цю суміш 200 г просіяного борошна. Ретельно перемішуємо, накриваємо рушником. І на 30 хвилин ставимо в тепле місце. 2) тим часом відділяємо жовтки від білків. Білки ховаємо в холодильник. До жовтків додаємо весь цукор і ретельно перемішуємо, поки цукор повністю не розчинитися, а суміш не стане білою 3) розтоплюємо масло (я роблю це в мікрохвильовці) і даємо йому охолонути 4) тим часом наша суміш в теплому місці мусила збільшитися вдвічі в об'ємі, додаємо туди перетерті жовтки, масло, ванілін і сіль. Тісто різко "впаде", не лякайтесь. Пізніше воно підніметься ще раз 5) білки збиваємо у густу білу непрозору піну. Це важливо! Не просто вінчиком тяп-ляп, а краще міксером або комбайном 6) до тіста додаємо решту борошна, не забуваємо його просіяти. 7) і нарешті додаємо білки. Перемішуємо все дуже обережно, без "вимішування". Просто якісно перемішати ніби оберігаючи його об'єм 8) готове тісто знов ставимо в тепле місце, аби вони вдвічі збільшилося в об'ємі. В мене на батареї пішла на це година. Тут все індивідуально, залежить від температури. Перед тим, як далі працювати з тістом вже можна включити духовку на розігрів 9) додаємо в тісто родзинки, наприклад. Щоб вони не "опустили" паски, розпарені родзинки перед тим, як додати до тіста, можна обваляти в борошні 10) залишаємо тісто з родзинками (або цукатами) ще трохи постояти в теплі, а поки готуємо формочки 11) я використовую паперові формочки. Змащую їх рослиною олією. З мого досвіду це по-перше швидше і зручніше, ніж маслом, а головне — паски потім легко від них відходять. 12) заповнюємо половину форми тістом і залишаємо на 15 хвилин в теплі, щоб знов підійшло 13) відправляємо в духовку на 35 хв при температурі 170 С, вище не треба На глазур мене вже не вистачило), купила заготовку в магазині і перемішала з білками. Смачної всім паски!

Допис, поширений Марічка Падалко (@marichkapadalko)

А ось новоспечена мама Катя Осадча, навпаки, дуже любить готувати, і пасочки пече не вперше. Відзначимо, що вийшли вони у неї дуже яскравими.

"Яскраве життя – яскраві пасочки", – підписала знімок зі своїм кулінарним шедевром Осадча.

 

Волшебство ✨

Допис, поширений НеАнгелы (@babaslavka)

 

 

Паски посвятили. Великдень на порозі #зісвятом #великдень

Допис, поширений Katya Osadcha (@kosadcha)

А ось телеведуча Яна Соломко потішила своїх фанів новим відео, на якому її донька Кіра оздоблює писанки. Порція #мімі!

 

 

Вот такие у нас крашанки в этом году????? #yanasolomko #baby #love #family #happyeaster #Ukraine

Допис, поширений Яна Соломко (@yana.solo)