Новини про зірок
Подобається

Анна Сєдокова приголомшила усіх фігурою вже через тиждень після пологів (Фото)

17/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Анна Сєдокова приголомшила усіх фігурою вже через тиждень після пологів (Фото)

Анна Седокова опублікувала фото в купальнику через тиждень після пологів

Пройшов всього тиждень з моменту появи на світ сина Анни Сєдокової, а співачка вже з гордістю демонструє фанатам своє тіло в купальнику. Сьогодні багатодітна мама опублікувала в Інстаграмі селфі в купальнику, зроблене перед виходом на пляж, і отримала море компліментів від шанувальників, — Корупція Стар

Популярне: Що ж з ним стало.. Джим Керрі шокував шанувальників вмить постарівшим обличчям

8 квітня в одній з клінік Лос-Анджелеса Анна Седокова народила сина. За зізнанням самої артистки, пологи були непростими, але вона швидко відновилася і лише через кілька днів після появи синочка повернулася до звичного ритму життя, і навіть почала виходити в світ, відвідавши з друзями гумористичний концерт.

І ось через тиждень з моменту поповнення в родині, екс-віагрянка «дозріла» для виходу на пляж. Бікіні Ганна надіти не наважилася, хоча її фігурі після третіх пологів позаздрять мільйони жінок. Для відпочинку біля басейну Седокова вибрала злитий чорний купальник, вигідно підкреслює її пишний бюст, який після пологів став ще більшим.

«Приветики ❤❤❤ Малюкові вже тиждень, і ми вийшли гуляти до басейну . Сонечко ☀️☀️☀️ і пальми ??? Це саме те, що потрібно матусі ?», — прокоментувала співачка своє ефектне селфі.

Снимок

Підписники артистки зійшлися на думці, що багатодітна матуся виглядає просто відмінно.

https://www.instagram.com/annasedokova/

«Ооооо…яка,мамочка????», «Шикарна фігура як так виходить мені теж скоро народжувати», «Обалденная ???», «Яка ви суперская )і мама ви супер )я вас обожнюю», «Анечка, ти виглядаєш супер! Як тобі у дається бути в такій формі!», — пишуть в коментарях фоловери.