Новини про зірок
Подобається

ПРОБИРАЄ: Наталя Могилевська розповіла про найважчий період в житті! Ви будете зворушені!(Відео)

03/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
ПРОБИРАЄ: Наталя Могилевська розповіла про найважчий період в житті! Ви будете зворушені!(Відео)

 Наталя Могилевська в інтерв'ю "Світському життю" зізналася, що п'ять років тому пережила найважчий період свого життя. В той момент, каже співачка, їй не хотілося ні співати, ні жити. Саме тоді композитор Руслан Квінта написав для неї одну з пісень, передаєк Конрупція Стар

Популярное: НЕВЖЕ ЗРАДНИК: Михайло Хома (DZIDZO) був затриманий українськими прикордонниками(ФОТО)

 

"На грані" з'вилась, коли дійсно моє життя було в глухому куті, а я була в складній ситуації. Після розлучення, я втратила маму, в країні почалася війна. Для мене це був великий період, я була між життям і смертю. Тоді ця пісня була як ніколи доречною", — згадала вона. 
Впоравшись з депресією, Могилевська заспівала ще одну пісню Квінти. "Після неї вийшла "Молода нова", коли я зайнялася різними духовними практиками, знайшла відповіді на питання і почався новий період.

Поверталася з темного періоду життя я також з піснею Руслана", — зазначила Могилевська. Співачка зізналася, що тісно дружить з Квінтою і навіть захопила його заняттями йогою. Тепер приятелі діляться здобутками, показуючи один одному найвдаліші асани.

"У Руслана неймовірний поперечний шпагат, у мене свої фішки, які я вмію робити на йозі. В цілому, дуже круто", — каже Наталя.