Зірка тижня
Подобається

Фанати в захваті: Віталій Козловський розповів у відвертому інтерв’ю ексклюзивні подробиці про весілля, дітей та Раміну

27/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Фанати в захваті: Віталій Козловський розповів у відвертому інтерв’ю ексклюзивні подробиці про весілля, дітей та Раміну

Віталій Козловський: про весілля, Раміну, дітей та своїх родичів.
 
Нещодавно Віталій Козловський приголомшив усіх прихильниць грандіозною новиною. Він вирішив розпрощатися з холостяцьким життям. Артист освідчився своїй дівчині зірці Playboy, 25-річній Раміні Есхакзай, передає Корупція. Стар

Саме з цього приводу Люкс ФМ вирішив допитати Віталія. Про найважливішу подію в його житті, яка всіх так цікавить, ось, що нам розповів Козловський.

467121

— Коли відбудеться ваше весілля? Ви вже визначилися з датою і місцем?

Є приблизна дата, ідеї теж є. Вони також приблизні. Наразі я зустрічаюсь з організаторами весіль для того, щоб вирішити у якому стилі та скільки буде коштувати свято. Я пам’ятаю, коли одружувалися Надя Дорофеєва та Дантес, вони нарікали, що це дуже дорого. А хочеться зробити дуже багато усього. 

Тоді я вважав, як це може бути дорого. А зараз, коли сам почав готуватися, зрозумів, що це реально дорого. Що є можливість або відправитися у кругосвітню подорож, або весіллячко зіграти. Саме тому ми ще поміркуємо, як краще зробити.

467123

— Який бюджет ви плануєте витратити на майбутнє свято?

Не маленький. Головне не бюджет, головне — емоційний стан. Якщо все буде добре, якщо всі будуть задоволені, тоді це не коштує ні єдиної копійчини для того, щоб її рахувати. Я завжди налаштований позитивно. Саме тому у мене все вдається. Я жартую (сміється). У цьому разі ця подія має вдатись. Я в цьому впевнений.

— Як відреагували батьки Раміни на пропозицію? Вони раді, що їх зятем буде сам Віталій Козловський?

Ми вже були знайомі з батьками Раміни. Саме тому вони відреагували цілком спокійно.

— А як твоя мама сприйняла заручини? Чи не ревнує вона тебе до Раміни?

Мама ревнує. Дуже. І вона в цьому зізнається. В них дуже гарні відносини, але мама ревнує. І цим все сказано. А тато навпаки підтримує.

— Чи готовий ти стати батьком? Кого б хотів більше —  хлопчика або дівчинку?

Мабуть, так. Не важливо кого, головне – здорову дитину, яка буде розвиватися, яка буде знати чого хоче в житті. Я хочу, щоб мої діти були такі ж самостійні, як я.

— Назви три риси характеру Раміни, які тебе дратують.

Ті ж самі риси, які є і у мене. Вона теж запізнюється. Вона теж запальна. І вона дуже цілеспрямована. Це добре і погано одночасно.

467122

— Назви три риси твоєї коханої, які викликають почуття захоплення нею.

Знову-таки — це цілеспрямованість. Вміння підняти свою «п’яту точку» і робити те, що потрібно. Це мене дуже сильно надихає. І, звісно ж, її почуття до мене.