Плітки
Подобається

Тримайтеся міцніше: Софія Ротару розповіла про свого коханого, ви будете в шоці від інтимних подробиць

24/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тримайтеся міцніше: Софія Ротару розповіла про свого коханого, ви будете в шоці від інтимних подробиць

Чоловік Софії Ротару помер ще в 2002 році, але співачка все ще не може змиритися зі страшною втратою, передає Корупція.Стар

Популярне: Просто неймовірна: вагітна Ольга Фреймут приголомшила розкішним знімком. Фанати не можуть стримати емоцій (ФОТО)

В одному з інтерв'ю зірка зізналася, що після відходу чоловіка з життя так і не змогла нікого полюбити. Софія Ротару довго не могла прийти в себе, коли в 2002 році помер її чоловік Анатолій Євдокименко. Після страшної втрати зірка була не в змозі продовжувати виступи, і навіть зараз, через багато років, виходить на сцену нечасто. Виконавиця розповіла, що як і раніше любить чоловіка.

«Він залишається моєю єдиною любов'ю. Це почуття було взаємним, і нам пощастило прожити разом дивовижних 35 років. Воістину благодатні роки, найкращі в моєму житті. Толік був чудовим чоловіком і батьком. Зараз мені його дуже не вистачає», — відверто зізналася знаменитість.

За словами Софії Михайлівни, справлятися з тугою по коханому їй допомагає віра в Бога. Також рятують рідні співачка дуже близька зі своїми дітьми та онуками. Онучку Софійку артистка і зовсім вважає своєю копією — настільки дівчинка схожа на бабусю як зовні, так і характером.

632fab0-1 1458211716_rotaru-s-muzhem-min ee87e53df0292921757301a0aa92ed43