Новини про зірок
Подобається

Розкрита таємниця Макса Барських: чому зірка потрапила за ґрати

24/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Розкрита таємниця Макса Барських: чому зірка потрапила за ґрати

Зірки українського шоу-бізнесу розповіли про "темне" минуле

У програмі "Ранок з Україною", яка виходить в ефірі каналу "Україна" по буднях о 7:15 з провідними Миколою Матросовим та Іриною Волкової, зірки українського шоу-бізнесу розповіли про "темне" минуле.


По молодості всяке буває: хтось відзначається дрібними витівками, а деякі за хуліганство і за ґрати потрапляють. Наприклад, соліст гурту ТНМК Фоззі розповів, що його заарештовували правоохоронці, проте, за що, Фоззі не визнається, — Корупція Стар.

"Було, заарештовували. А от за що – історія замовчує, – поділився Фоззі з журналістами

"Ранку з Україною". – Потрапити за грати дуже легко, але я вважаю, що цей досвід позитивний: після першого арешту ти розумієш, що це обряд ініціалізації". Цей випадок надихнув Олександра на створення хіта "Арешт".


Втім, потрапити за ґрати можна і за власні звички. Макс Барських звик роздягатися часто і охоче – для кліпу або для глянцю. Однак він розгулює без одягу і поза знімальним майданчиком, чим привертає увагу не тільки перехожих.

"Мене заарештовували не один раз – за погану поведінку, за те, що я роздягався на вулиці, – зізнався Макс Барських журналістам каналу "Україна".

– Саджали в "мавпятник" на кілька тижнів, не більше. Потім виходив під заставу".

Популярне: Фанатки схвильовані: Головний герой шоу "Холостяк" у важкому стані!


Запалював не по-дитячому та Женя Галич. Лідер групи O. Torvald, представник України на Євробаченні, як і належить справжньому рокерові, коли-то пиячив і бешкетував. Одного разу з друзями-музикантами грав з петардами і навіть ледь не спалив власний будинок.

Однак, зустрівши майбутню дружину Валерію, Євген вирішив зупинитися. Втім, важливий день визнання, Женя таки привернув увагу правоохоронців.


"Коли робив пропозицію руки і серця, мене забрала патрульна поліція. Справа в тому, що я запалив кілька сотень сердець, а там, поруч були звалища. До мене почали чіплятися, а я їм у відповідь – хамити", – розповів Женя Галич.

Пристрасна любов рокера ледь не стала причиною пожежі. Його "пов'язали", і все ж Лера встигла сказати коханому "так".