Зіркові скандали
Подобається

Аж моторошно : КОМУ І ЧИМ «насолила» Анфіса Чехова?

23/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Аж моторошно : КОМУ І ЧИМ «насолила» Анфіса Чехова?

Відома актриса та екс-ведуча пост шоу «Холостяк», Анфіса Чехова, як з'ясувалося, повинна була зніматися у фільмі «Кохання у великому місті», — повідомляє Корупція Інфо
Анфіса

Про це вона особисто розповіла зі своєї сторінки в Инстаграм. Роль сексопатолога, яку згодом блискуче зіграла Світлана Ходченкова, була написала режисером спеціально під Анфісу.

анфіса

"Особенно горьким "невзяли" был для меня фильм "Любовь в большом городе", где роль сексопатолога, которую в последствии блестяще сыграла Света Ходченкова, была написана режиссером под меня. Но из-за некоторых обстоятельств, озвучивать которые я не стану, т.к. там замешано лицо публичное, играть эту роль меня не взяли, а я ведь уже паковала чемоданы и радостно предвкушала съемки в Нью-йорке…"

АНФІСА1

Проте в якийсь момент виникли обставини, у яких замішана якась публічна особа, про яку Чехова не хоче говорити, і грати цю роль її не взяли, незважаючи на те, що вона вже пакувала валізи і мріяла зйомки в Нью-Йорку. Кому і чим так насолила Анфіса Чехова, можна тільки гадати.