Зіркові скандали
Подобається

Новий бойфренд Кейт Хадсон (ФОТО)

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Новий бойфренд Кейт Хадсон (ФОТО)

Відвідувачі Cafe Vida в Лос-Анджелесі стали днями мимовільними свідками побачення 37-річної Кейт Хадсон і її нового кавалера.

Як з'ясувалося пізніше, бородатий супутник актриси — 30-річний гітарист Денні Фуджикава.

Кейт почала зустрічатися з Денні зовсім недавно, але при цьому вона навіть не намагається приховувати від публіки свої почуття. Так що обедавшие в Cafe Vida отримали можливість помилуватися на те, як парочка обіймалася і цілувалася, не звертаючи ніякої уваги на сторонніх. А завершивши свою трапезу вони, пішли разом, тримаючись за руки.

11 (1)

Причому, як вдалося простежити папараці, Кейт і Денні вирушили до Хадсон додому. Кейт бачили з Фуджикавой і кількома днями раніше — на прогулянці, під час якої вони відкрито висловлювали почуття один до одного, зовсім не соромлячись перехожих. А ще раніше — за романтичною вечерею в ресторані Giorgio Baldi, куди вони прийшли разом з іншою закоханою парочкою, влаштувавши «подвійне побачення».

Популярне: Ріанна в шубі, баскетбольних шортах і рожевих чоботях епатувала на вулицях Нью-Йорка (ФОТО)

Цікаво, Кейт виразно живить слабкість до рок-музикантам. Її перший і поки що єдиний чоловік і батько старшого сина актриси Райдера — Кріс Робінсон — грав у групі the Black Crows. Меттью Белламі — батько молодшого сина Бингема і наречений Кейт, з яким вона була заручена цілих 4 роки — соліст гурту «Muse».

Ще один бойфренд Хадсон — Нік Джонас — член групи Jonas Brothers. І ось тепер вона знову зустрічається з кавалером, що мають безпосереднє відношення до музики.

Денні — гітарист групи The Delta і один із засновників звукозаписної фірми Lightwave Records. Перш, ніж стати музикантом, Фуджикава встиг повчитися в Нью-Йоркському Університеті. Наскільки відомо, він не одружений і, в принципі, ніщо не заважає йому будувати відносини з Хадсон.

Правда є одна проблема — роман з Денні зараз для Кейт не дуже до речі, оскільки вона в даний час судиться з колишнім чоловіком Крісом Робінсоном за опіку над сином Райдером. Кріс стверджує, що вона приділяє синові недостатньо часу і уваги. І ця інтрижка може не кращим для Кейт чином вплинути на рішення судді.