Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 квітня

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 2 квітня

Загальний гороскоп на неділю 2 квітня 2017 року.

2 квітня 2017 року – це на рідкість сприятливий день, який дасть можливість здобути успіх практично в кожній життєвій сфері. Єдине, про що не варто забувати сьогодні – це ризик образити когось із близьких людей необережними фразами або необдуманими вчинками, передає Корупція. Стар

Гороскоп на 2 квітня Овен:
Для Овнів цей день пройде без будь-яких стресів і хвилювань. Після того, як ви виконаєте свої поточні службові справи, вам випаде шанс відпочити (відсутність вищого керівництва це не принесе ніяких неприємних наслідків).

Гороскоп на 2 квітня Телець:
Тельці сьогодні переступлять межі своїх службових повноважень. Ви зрозумієте, що молодший колега не зможе самостійно доробити дуже складний проект, а тому ринетесь йому допомагати, відклавши в бік свої обов’язки.

Гороскоп на 2 квітня Близнюки:
Близнюкам в цей день дуже небезпечно потурати своїм невгамовним гастрономічним апетитам. Все, що буде сьогодні бути присутнім на вашому столі, насамперед має відповідати не вашим смаковим побажанням, а правилами збалансованого раціону.

Гороскоп на 2 квітня Рак:
Ракам сьогодні вдасться дуже вдало вибрати подарунок для старшого члена сім’ї. Цією ідеєю поділиться з вами випадковий перехожий, який помітить, що ви розгублено і сумно блукаєте по торговому центру.

Гороскоп на 2 квітня Лев:
Леви в цей день отримають беззастережну перемогу над конкурентами. Після того, як закінчиться протистояння, що тривало кілька років, ви захочете відзначити цей тріумф у компанії однодумців.

Гороскоп на 2 квітня Діва:
Дівам сьогодні треба утриматися від конфліктів і спорів з малознайомими людьми. Особа, яку ви образите в процесі випадкового діалогу, не потерпить такого поводження і зробить все, щоб вам помститися.

Гороскоп на 2 квітня Терези:
Терезам слід присвятити цей день планування свого найближчого майбутнього. Поки ви самі твердо визначити, що конкретно хочете досягти, велика помилка хоч щось вимагати від життя.

Гороскоп на 2 квітня Скорпіон:
Скорпіони в цей день ризикують боляче зачепити когось із близьких. Ваші перемоги, безумовно, гідні найвищих похвал, але і це не привід для вас дозволяти собі критичні або їдкі зауваження на адресу домочадців.

Гороскоп на 2 квітня Стрілець:
Стрільцям не доведеться прикладати особливі зусилля, щоб викликати до себе інтерес. Навколишні самі захочуть вступити з вами в діалог, самі запропонують вам свою допомогу (вам залишиться лише вибирати, кого з цих людей ви готові взяти в союзники).

Гороскоп на 2 квітня Козеріг:
Козероги 2 квітня відмовляться від раціонального підходу до фінансових справах. З цієї причини сьогодні ви зробите не саму корисну покупку або позичте велику суму не викликає довіри людині.

Гороскоп на 2 квітня Водолій:
Водоліям сьогодні доведеться відповісти відмовою на якийсь привабливі пропозиції. Після того, як цю ідею розкритикують близькі члени вашої родини, ви прийдете до висновку, що кар’єра кар’єрою, а спокій родичів для вас набагато дорожче.

Гороскоп на 2 квітня Риби:
Риби 2 квітня 2017 проведуть під гаслом «спочатку праця – все інше потім». Завдяки такому підходу ви зможете зробити удвічі більше, ніж зазвичай, проте на «все інше» сил у вас вже не залишиться.