Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 1 квітня

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 1 квітня

Загальний гороскоп на суботу 1 квітня 2017 року.

Цей день пройде в дуже легкій і піднесеній атмосфері. За нескінченними жартами, розіграшами та веселощами сьогодні не залишиться часу на роботу і справи, але і з цього приводу переживати не варто (1 квітня 2017 року прислів’я: «делу время — потехе час» діє з точністю до навпаки), передає Корупція. Стар

Гороскоп на 1 квітня Овен:
У день забав і веселощів Овнам доведеться зосередитися на усуненні досить серйозних фінансових проблем. Лише пізно ввечері, позбувшись від всіх неприємностей, ви дозволите собі влаштувати розіграш для близьких членів своєї сім’ї.

Гороскоп на 1 квітня Телець:
Тельці 1 квітня будуть дистанційно налагоджувати ділові контакти і зможуть завести ряд корисних знайомств. Вже в недалекому майбутньому ви зможете скористатися тими перевагами, що вам подарує спілкування з впливовими особами за допомогою однієї з професійних соціальних мереж.

Гороскоп на 1 квітня Близнюки:
Близнюкам сьогодні не слід забувати про те, що фінанси люблять серйозний і економний підхід. При складанні списку найближчих витрат постарайтеся виділити окремий пункт з позначкою «недоторканний запас» або «гроші на непередбачені витрати».

Гороскоп на 1 квітня Рак:
Всі думки Раків в цей день будуть зосереджені на власній зовнішності. На початку квітня проблеми з парою зайвих кілограм здадуться вам ще більш актуальними, адже з їх вини ви поки що не можете дозволити собі носити одяг, що відповідає піднятому весняному настрою.

Гороскоп на 1 квітня Лев:
Левам сьогодні слід відмовитися від активних спроб зайнятися самовираженням. Вам на цей день краще обмежитися роллю покірного виконавця чужої волі та ідей (ваш зоряний час неодмінно настане, але тільки трохи пізніше).

Гороскоп на 1 квітня Діва:
Діви в цей день будуть неодноразово ставати жертвою чиїхось жартів і веселих розіграшів. Ви і самі спробуєте розіграти своїх друзів і колег, але, на жаль, першоквітневий сценарій, яким ви користуєтеся щорічно, не зможе справити належного ефекту.

Гороскоп на 1 квітня Терези:
Терезам за безтурботним веселощами цього дня не варто забувати про виконання своїх безпосередніх службових обов’язків. Якщо ви проігноруєте цей рада, вам судилося отримати сувору догану від начальства, і цей момент точно не доставить вам позитиву.

Гороскоп на 1 квітня Скорпіон:
Скорпіонам сьогодні вдасться зберегти свій понад позитивний емоційний настрій аж до пізнього вечора. Однак час від часу вам доведеться стримуватися від гнівних фраз на адресу колег, чиї розіграші часом будуть виходити за рамки дозволеного на роботі.

Гороскоп на 1 квітня Стрілець:
Стрільцям 1 квітня 2017 р слід проявити граничну уважність у вирішенні особистих питань. Висока ймовірність, що ви невірно истолкуете вчинки близьких людей, ніж їх дуже сильно скривдите.

Гороскоп на 1 квітня Козеріг:
Козерогам сьогодні доведеться відступити від свого одвічного принципу «у службові годинник не можна відволікатися від роботи». В цей день на роботі ви будете вести себе не тільки як справжній професіонал, але і як людина, яка не проти від душі повеселитися.

Гороскоп на 1 квітня Водолій:
Настрій Водоліїв в цей день буде мало відповідати піднятою першоквітневим атмосфері. Щоб не зіпсувати свято родичам і друзям, ви будете посміхатися у відповідь на жарти та розіграші, але в глибині душі вам захочеться одного – залишитися в повній самоті.

Гороскоп на 1 квітня Риби:
Риби сьогодні отримають шанс у повній мірі проявити свої творчі здібності. З допомогою своєї невгамовної фантазії ви зможете розіграти друзів і колег про подію вони навряд чи колись забудуть.