Зіркові скандали
Подобається

Мелані Браун и Стівен Белафонте розлучуються, подробиці вас шокують

21/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Мелані Браун и Стівен Белафонте розлучуються, подробиці вас шокують

Мелані Браун подала на розлучення з чоловіком-изменщиком

Як стало відомо, Мелані Браун, вона ж Мел Бі, колишня солістка «Spice Girls», прийняла рішення розлучитися зі своїм чоловіком Стівеном Белафонте. У своїй петиції до суду Мелані вказала, що хоче спільної зі Стівеном опіки над їхньою донькою Медісон.

Крім того, в своїй заяві Браун зазначила, що відмовляється платити Белафонте подружні аліменти. Про це повідомило інтернет-видання.

Популярне: Ріанна в шубі, баскетбольних шортах і рожевих чоботях епатувала на вулицях Нью-Йорка (ФОТО)

Мелані та її чоловік, одружились у 2007-му році, прожили разом майже 10 років, не дотягнувши до ювілею всього три місяці. Все це час вони виховували разом чотирьох дітей: крім Медісон, в їх будинку підростали дві дочки Браун — 9-річна Енджел (від короткого роману з Едді Мерфі) і 17-річна Фенікс (від екс-чоловіка співачки — Джиммі Гулзара), а також 12-річна донька Стівена — Жизель (від його колишньої подружки Ніколь Контерас). 

Що стало конкретним приводом, який спонукав Мелані, яка в даний час виступає в мюзиклі «Чикаго» на сцені бродвейського театру, подати на розлучення — офіційно не повідомляється.

Але незадовго до того, як колишня «Перчинка» прийняла рішення завершити свій шлюб, у пресі з'явилися знімки Белафонте, развлекающегося в компанії непізнаною мініатюрної брюнетки.

Влаштувавши для дівчини романтична вечеря в ресторані, він, не звертаючи ні найменшої уваги на інших відвідувачів, висловлював свої ніжні почуття до неї — брав її за руку, схилявся до неї. Шепочучи їй щось на вухо, обіймав її за плечі, то за талію…

І хоча в минулому році Мелані заявила: вона впевнена, що її шлюб зі Стівеном триватиме до кінця їхніх днів, насправді, чутки про розбіжності в її родині ходили ще і до цієї історії. Одного разу це була вимушена визнати навіть сама співачка, чесно заявила, що запізнилася на призначену фотосесію з-за сварки з чоловіком.