Тренди
Подобається

“Холостяк” влаштував побачення у Тунелі Кохання і Тараканівському форті(фото, відео)

19/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
“Холостяк” влаштував побачення у Тунелі Кохання і Тараканівському форті(фото, відео)

Відоме реаліті-шоу “Холостяк” знімали у Тунелі кохання і в Тараканівському форті, що на Рівненщині, повідомляє Корупція Стар

мини холостяк

За умовами шоу, Холостяк має обрати кохану з поміж 25 дівчат і в кожній серії дарує троянду тим дівчатам, які залишаються у шоу.

хол всі

Героєм сьомого сезону став 29-річний чемпіон з плавання на короткі дистанції Дмитро Черкасов. Він разом із учасницями шоу вирушив у подорож найкрасивішими місцями України.

Холостяк мін
Першим місцем прибуття стала Рівненщина. Учасниці проекту поселилися у парк-готелі “Швейцарія”, що в селищі Обарів. Зйомки шоу відбувалися ще влітку 2016 року, втім в ефірі глядачі змогли побачити ці кадри 17 березня.

Популярне: Взагалі без розуму: дружина Тамерлана з’явилася на Viva в жахливому образі (ФОТО)
А Холостяк обрав місцем для одного із побачень – найромантичнішу “візитну картку” Рівненщини – Тунель кохання, що у місті Клевань.А також організував поїздку на потязі відомим тунелем.h9CQebmWc
До речі, проект “Холостяк” не перші зйомки, що відбувалися у Тунелі кохання. Раніше у романтичному куточку Рівненщині вже знімали епізоди індійського фільму, різноманітні кліпи, короткометражки та рекламні ролики.