Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 25 березня 2017

15/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 25 березня 2017

Загальний гороскоп на суботу 25 березня 2017 року

25 березня 2017 року помітно підвищиться фізична активність. Загальний позитивний настрій цього дня відмінно підходить для початку спортивних тренувань, для успішного старту суворої дієти і для проведення інших заходів, спрямованих на турботу про свою красу і здоров’я, пише Корупція.Стар

Гороскоп на 25 березня Овен:
Овни 25 березня 2017 р займуться складанням нового плану харчування. Не бажаючи носити на своєму тілі пару зайвих «кг», ви прийміть вибирати новомодну дієту. У боротьбі за підтягнуту фігуру не забувайте про головне – голод для вас далеко не кращий спосіб позбутися від проблеми.

Популярне: Тільки батога не вистачає: Тіна Кароль приголомшила всіх зухвалим вбранням і фігурою в шкіряних штанах

Гороскоп на 25 березня Телець:
Більшу частину цього дня Тільці посвятять усунення авралу, що утворився в службових справах. Ввечері обов’язково дайте собі право на відпочинок (краще всього вам допоможе розслабитися контрастний душ або тепла ванна).

Гороскоп на 25 березня Близнюки:
Близнюки сьогодні будуть дуже відкриті і прямолінійні у спілкуванні з кимось із високопосадових осіб. Однак саме сміливе, щире поведінка відкриє перед вами блискучі горизонти і стане для вас пропуском в нове життя.

Гороскоп на 25 березня Рак:
Головною подією для Раків в цей день стануть теплі дружні посиденьки. У розмовах про те, про се ви дізнаєтеся багато нового про своїх друзів, а також ще раз переконайтеся, що ваші приятелі – дуже різнобічні і цікаві люди.

Гороскоп на 25 березня Лев:
Левам 25 березня належить стати на чолі якогось колективу. Люди, які обрали вас в якості свого ідейного натхненника, повністю відмовляться від особистих ініціатив (ваше завдання – зробити все залежне від себе, щоб виправдати надану вам довіру).

Гороскоп на 25 березня Діва:
Дівам сьогодні належить вступити в напружену конкурентну боротьбу за нинішнє місце роботи. Якщо ви не проявите старанність і заповзятливість, то ваша престижна посада дістанеться комусь із колег, а ви в свою чергу поповните лави безробітних.

Гороскоп на 25 березня Ваги:
Терезам у цей день вкрай небезпечно лінуватися або працювати в пів сили. Начальство швидко помітить, що ви не виконуєте свої службові справи (усне зауваження або письмова догана – це найменші проблеми, які ви отримаєте з вини власної ліні).

Гороскоп на 25 березня Скорпіон:
Скорпіонам сьогодні буде дуже непросто зберігати рівноправність в спілкуванні зі своєю другою половинкою. Після того, як перед супутником вашого життя відкриються нові професійні горизонти, він почне вступати в діалог дуже поважно й гордовито.

Гороскоп на 25 березня Стрілець:
Стрільці сьогодні будуть відчувати величезний захват навіть від самих звичайних подій. Перебуваючи на хвилі позитиву, ви здатні багато чого здійснити, а також зробити життя ваших близьких більш радісним і щасливим.

Гороскоп на 25 березня Козеріг:
Козероги сьогодні виявляться повною влади своїх інстинктів. Не стримавшись від знайомства з дуже привабливою жінкою, згодом ви будете себе дорікати, що дозволили настільки нечесну поведінку по відношенню до своєї другої половинки.

Гороскоп на 25 березня Водолій:
Водоліям у цей день не варто нехтувати почутими радами. Прийміть до відома все, що вам говорять і обов’язково скористайтеся цією інформацією в спробах позбутися своєї давньої проблеми.

Гороскоп на 25 березня Риби:
Риби 25 березня 2017 будуть старанно виконувати бажання молодших членів своєї родини. Коли ви зрозумієте, що запити дітей не обмежуються тістечками і шоколадом, вам доведеться бігти в банкомат, так як ваша готівку на той момент вже повністю закінчиться.