Тренди
Подобається

Дивитися всім: провокаційний кліп Івана Дорна б’є рекорди переглядів (ВІДЕО)

14/03/2017     Автор: Яна Романська
Дивитися всім: провокаційний кліп Івана Дорна б’є рекорди переглядів (ВІДЕО)

Український співак Іван Дорн зовсім недавно прийняв рішення змінити не тільки свій зовнішній вигляд і стиль, але також і вдатися до нових віянь у своїй музиці.

Так, днями вийшов в мережу кліп на композицію Collaba, шокував громадськість своїм несподіваним сюжетом, і вже сьогодні б'є рекорди переглядів на відеохостингу, передає Корупція. Стар

Дорн можливо єдиний, хто працює самостійно, не вдаючись до рекламних кампаній і не користуючись послугами музичних продюсерів.

58c67811700c5

Після виходу кожної своєї нової пісні Іван не прагне її швидше розрекламувати на світських вечорах, а просто публікує її в Мережі, радуючи шанувальників і дивуючи громадськість своїм неординарним творчістю.

Однак остання його робота побила всі рекорди, не тільки за своєю унікальністю, але і по результатам пошуку на каналі на YouTube.

Відеоробота, опублікована 9-го березня майже відразу опинилася в категорії «набирають популярність», посівши друге місце. На сьогодні кліп переглянули майже півтора мільйона користувачів.

011804_normal

Можна з упевненістю сказати, що пісня Collaba тут же стала хітом, а кліп на неї став одним з найбільш пам'ятних. Робота Івана Дорна зосередила в собі незвичайну музику, зухвалі кадри, красивих дівчат.

У кадрі співак з'являється в різних образах: з синіми волоссям, а також в жіночому одязі і рожевому перуці.

Більше тисячі коментарів можна побачити під новою роботою українського артиста. Думки розділилися на два табори, хтось в пух і прах розніс пісню і кліп, а хтось упевнений, що це музика майбутнього (Орф. І Пункт. Авторів збережені, прим. Ред.):

«Вперед на нові Вершини! Скільки за бугром можливостей в музичному плані і люди не Чмирь тебе за експерименти», «Це музика майбутнього? клас. відразу відчувається 2045 скоро», «Іван — попереду всього, люди ще не розуміють що вони послухали, але це просто БОМБА!», «Ваня виріс, а цей плутаний такт. Так і до Греммі недалеко», «До дурки — так, вже близько», «Походу люди, які ставили позитивні коменти, дивилися кліп без звуку! я розумію є всякі ізвращенскіе напрямки в музиці, але хіба цей звуковий хаос може подобатися? ».