Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 15 березня 2017

08/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 15 березня 2017

Загальний гороскоп на середовище 15 березня 2017 року

15 березня 2017 року стане дуже яскравим і хвилюючим днем, протягом якого варто відмовитися від традиційного підходу до повсякденних справах. Сьогодні з особливим успіхом будуть вдаватися творчі заходи, що несуть позитив і потребують певної частки фантазії, пише Корупція.Стар

Гороскоп на 15 березня Овен:
Овни 15 березня 2017р будуть дуже розмито висловлювати свої думки. Якщо ви не зробите спроби оформити свій монолог у більш чітку форму, що вже ввечері цього дня вами опанує велика образа на близьких людей, які не зрозуміли ваші ідеї.

Популярне: Сенсація: Олена Кравець вперше показала своїх близнюків, фанати просто шаленіють від їх краси

Гороскоп на 15 березня Телець:
Всі неприємні випадковості, які відбудуться з Тільцями в цей день, будуть мати найбільш сприятливі наслідки. Поки це здасться вам лише нездійсненною мрією, проте вже в найближчі дні ви зможете переконатися – таке буває.

Гороскоп на 15 березня Близнюки:
У Близнюків сьогодні з’явиться цілий ряд неприємних обов’язків. Вас не вразить необхідність гуляти з сусідським цуценям або няньчити примхливих племінників, але ви не зможете відповісти відмовою на прохання, яка буде зроблена дуже м’яко і делікатно.

Гороскоп на 15 березня Рак:
Ракам сьогодні вдасться пізнати, що таке справжнє сімейне щастя. Разом зі своєю другою половинкою ви проведете цей день в атмосфері безмежної любові, отримаєте величезне задоволення від товариства один одного і навіть встигнете побудувати плани на майбутнє.

Гороскоп на 15 березня Лев:
Левам сьогоднішній день подарує великі зміни на особистому фронті. Якщо ви самотні, вас очікує дуже цікава зустріч з симпатичною особою. Якщо ви сімейна людина, чекайте приємного сюрпризу від своєї другої половинки.

Гороскоп на 15 березня Діва:
Багато проблем Дів у цей день безслідно зникнуть. Ця подія принесе вам величезну радість і гордість собою (ви той час забудете, що всі труднощі вам вдалося подолати за допомогою сторонньої людини).

Гороскоп на 15 березня Ваги:
Терезам 15 березня не вдасться налагодити продуктивний діалог з сусідом по сходовій клітці. Ця людина відмовиться сприймати ваші прохання всерйоз і продовжить видавати неприємний шум, що викликає у вас страшне роздратування.

Гороскоп на 15 березня Скорпіон:
Скорпіонам сьогодні варто відмовитися від марнотратства і виявити серйозний підхід до своїх фінансів. Якщо ви відмовитеся взяти до відома цю пораду, то через пару днів вам доведеться болісно перекривати прогалину, що утворилася в своєму сімейному бюджеті.

Гороскоп на 15 березня Стрілець:
Стрільцям на сьогодні слід категорично відмовитися від ризикованих заходів і справ, результат яких заздалегідь невідомий. У спробах швидко збільшити дохід ви можете втратити весь свій капітал, а разом з тим втратити поваги з боку друзів і родичів.

Гороскоп на 15 березня Козеріг:
Рано вранці цього дня Козероги будуть перебувати в огидному настрої. До вечора ви частково повернетеся в нормальну колію, але для вас, як і раніше буде високий ризик вибухнути від одного необережного слова, вимовленого на вашу адресу.

Гороскоп на 15 березня Водолій:
У Водоліїв сьогоднішній день пройде без надзвичайних подій. Вам вдасться налагодити відносини з другою половинкою, усунути конфлікт зі старшими членами сім’ї і провести інші заходи, спрямовані на стабілізацію внутрішньородинної атмосфери.

Гороскоп на 15 березня Риби:
Рибам сьогодні краще змиритися з волею Долі і дозволити собі плисти за течією. Тим більше, що ваша покірність принесе непогані плоди (всі події, що відбулися незалежно від вашої волі в цей день, будуть мати на рідкість сприятливі наслідки).