Тренди
Подобається

Трендовий макіяж в пастельних тонах: як вибрати тіні за кольором очей

06/03/2017     Автор: Яна Романська
Трендовий макіяж в пастельних тонах: як вибрати тіні за кольором очей

Руки професіонала і якісні тіні не врятують ваш макіяж, якщо колірна гамма підібрана неправильно.

Ми розповімо, як вибрати тіні за кольором очей, передає Корупція. Стар

Як вибрати тіні за кольором очей: зелені очі

Дівчатам з зеленими очима не варто фарбуватися відтінками тіней або олівця світліше, ніж їх натуральний колір очей. Якщо світло-зелені очі підвести яскравим зеленим олівцем, то колір очей просто втратить свою яскравість і стане бляклим.

Зеленим очам найкраще підійдуть коричневі, золоті, чорні і болотні кольори.

-карые глаза

Як вибрати тіні за кольором очей: карі очі

Карим очам йдуть майже всі кольори. Якщо не боїтеся виділятися, використовуйте фіолетові, лілові, зелені відтінки. Для більш стриманого варіанту — коричневі, сірі та чорні кольори.

Єдине правило — уникайте світлих і блідих тонів. Наприклад, блідо-рожеві тіні зроблять ваш погляд втомленим.

-голубые глаза

Як вибрати тіні за кольором очей: тіні для блакитних очей

Блакитним очам не підійдуть жовті, зелені і мідні тони. З такими відтінками, блакитні очі стануть бляклими і каламутними. Якщо ви володарка блакитних очей і блідої шкіри, варто дуже акуратно підбирати тіні під колір очей, щоб уникнути ефекту синців. Для блакитних очей краще вибирати бузкові і коричневі відтінки. Красиво на блакитних очах виглядає смоки.

Як вибрати тіні за кольором очей: тіні для сірих очей

Для сірих очей підходить майже будь-який колір. Головне — не використовувати рожеві відтінки, інакше ризикуєте отримати ефект заплаканих або хворих очей. Підводки і стрілки — ваш варіант, навчитеся техніці розтушовування і димчастості.

Варто також знати, що кожен відтінок тіней може по-різному впливати на весь образ:

Чорний колір. Надає очам виразність, але також може і зменшити повіку, тому його варто наносити на ту зону, яку ви хочете візуально зменшити, або правильно розтушовувати чорний колір, щоб взагалі уникнути будь-якого зменшувального ефекту.

Коричневий колір. Приглушує яскраві відтінки і додає погляду загадковості.

Фіолетовий колір. При глибоко посаджених очах варто забути про фіолетовому кольорі. Також відмовтеся від нього, якщо ви схильні до синців під очима.

Блакитний колір. Блакитний колір додає погляду холоду. Якщо ви хочете цього уникнути, використовуйте сіро-блакитні або зелено-блакитні відтінки.

Зелений колір. Зелений також може додати погляду прохолоди, тому його краще наносити в поєднанні з жовтим або коричневим.

Жовтий колір. Зробить ваш натуральний колір очей трохи яскравіше.

Золотий колір. Золотий зробить ваші очі горять і змусить їх іскритися. Але варто знати міру, не треба наносити його занадто багато, інакше погляд просто потухне, також відмовтеся від золотого, якщо ви втомилися, а на обличчі або навколо очей є зморшки.

Рожевий. Додасть погляду сяйво. Однак пам'ятайте, що не всі відтінки рожевого можна використовувати.

Бежевий. Бежеві відтінки допоможуть виділити очі і зроблять погляд м'яким.

Сірий. Сірий колір додасть погляду бархатистість, пом'якшить помітні відтінки тіней. Відмовтеся від нього, якщо ви жінка у віці, — погляд може виглядати згаслим.

Білий. Додасть погляду ясність. Не варто ним захоплюватися, інакше замість свіжості ризикуєте додати собі неприродний вигляд.

Підберіть тіні саме під ваш колір очей і будьте чарівні!