Зіркові скандали
Подобається

Гучний скандал з Лободою: співачка прокоментувала нашумілий конфлікт

06/03/2017     Автор: Яна Романська
Гучний скандал з Лободою: співачка прокоментувала нашумілий конфлікт

Заява прес-служби Світлани Лободи з приводу скандалу з журналістами.

Прес-служба Світлани Лободи прокоментувала конфлікт, що трапився між співачкою та журналістами одного з українських телеканалів, передає Корупція. Стар

Днями в інтернеті з'явилася інформація, що охоронці Світлани Лободи напали на журналістів одного з українських телеканалів, знімають матеріал для передачі про знаменитостей.

16789166_1298524380185385_8926537724517679104_n

За інформацією ЗМІ, збройні сек'юріті заблокували автомобілі журналістів і навіть погрожували вистрілити.

Ситуацію прокоментувала в прес-службі співачки. Так, представники Світлани Лободи заявили, що вся з'явилася в мережі інформація — брехня.

«Повна нісенітниця і брехня від першого до останнього слова — це про всім відомої ситуації! У приватному будинку Світлани Лободи, крім матері і шестирічної дочки, яка була дуже налякана тим, що сталося, був тільки помічник співачки, який зробив зауваження групі людей, пізніше назвали себе журналістами, яка намагалася проникнути на територію будинку.

17125913_782012448621854_4836420835025616896_n

Він відразу ж викликав поліцію і по прибуттю патруля дав свідчення», — йдеться в заяві прес-служби артистки.

Представники Лободи Омета, що готові оприлюднити відеозапис інциденту, знятого на камери спостереження.

«Ніякого впливу крім усних зауважень помічника артистки, якої не було вдома, на знімала групу не було. У будинку є камери зовнішнього спостереження і весь інцидент зафіксований. При необхідності ми готові надати їх відповідним службам.

Заяви керівника знімальної групи є абсолютно брехливими і коментувати їх не має ніякого сенсу. Більш того, вони порушують закон України про персональні дані і з цього приводу будуть вжиті заходи відповідно до Закону».

Ситуацію також прокоментувала продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна. У своєму Facebook Нателла залишила пост, в якому розповіла, що журналісти проникли на територію будинку Лободи, коли сама артистка була на гастролях.

А ось охоронці, за словами продюсера, тільки попросили видалити відзняте відео, після чого з журналістами розбиралася викликана поліція.